REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Bddk denen bİr kurum var adi var kendİ yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Bddk denen bİr kurum var adi var kendİ yok

Banka öyle bir intikam aldı ki!

Kredi kartına gelen aidata kızan G.G. kredi kartını kapattırdı fakat banka tarafından 30 kuruş için icraya verileceğini hesap edemedi

“Yaklaşık 15 yıldır aynı bankayla çalışıyorum düzenli olarak ödemelerimi yapıyorum. Hatta bankanın kredi değerlemesinde en yüksek notu verdiler bir çok kart gönderdiler. Son istemeden kartlarda geldi ve kartı kullandığınızda aidat alınmayacak dendi. Bende 30 TL’lik alışveriş yaptım daha sonra kart aidatı yansıdı .Bende kartı iptal etmek için başvurdum telefonla borcu kapattım kartı iptal ettim yaklaşık 8 - 9 ay sonrada kredi için başvuru yaptım. Hakkınızda kanuni takip var dediler . İptal ettiğim kartta 0. 30 kuruş borcum varmış haberim yok. Ayrıca bu zamana kadar müşterileri olmama rağmen hiç bilgilendirme de yapmadılar. Banka merkez bankasına bildirmiş, ticari hayatım gitti.” diyor vatandaş eeyyyyBDDK DENEN BİR KURUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dost,izninle son cümleyi şöyle yazmak istiyorum:Eeey BDDK denen ruh,varsan ve yaşıyorsan bir kez de bankaların "Hal ve gidişini" sorgula!...:
    Konu rselturk tarafından (02-01-2013 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hukuken size borç bildirimi yapılmadan kanuni takip yapılamaz.
    Haberiniz olduğu andan itibaren en geç bir ay içinde borca itiraz edip banka tüzel kişiliği ve onu temsilen altında imzası bulunan görevliler aleyhine güveni kötüye kullanma gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunun.
    Konu erd_eru tarafından (02-01-2013 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri