Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Next machine 3D cihazın eksik yönleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu 6 ocakta açmışım ve bugün martın 19 u ve hala kanallara alt yazı desteği gelmemiş yani bir fonksiyonu çalıştırmak ne kadar uzun sürer ki teknoloji bu kadar hızla ilerlerken söyledin mi kötü kişi olup forumdan banlıyorlar(yanlış anlaşılmasın buradan değil)

Bu forumda firmalar hakkında seviyeli bir şekilde çok abartı olmadan yapılan eleştirilere müdahale yapılmaz. Şayet firmalara hakaret tarzı forumu zan altında bırakacak türden yazılan yazılarda önce yazan kişi uyarılır devamı halindede gereken müdahale yapılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın xxman zaten konuda seviyeli ve parantez içinde yazdıklarım bu forumdan değil diye belirtilmiş yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NEXT firması elbette eksikleri görüp yazılımla ilgili sorunları çözmeli ve çözecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next makina 3d almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir1964 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next makina 3d almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
    Vu+ Cihazları,yeni serileri çıktığı için eski seriler daha hesaplı.Bence VU + varken Maschina alınmaz./Vuplus Uno-Vuplusdoe-Vuplus Solo vs.Bu cihazlar için yazılım desteği çok.Hepsi Enigma-'2.Araştırmanı öneririm.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next Machina3D al derim
    Konu durakb tarafından (05-09-2013 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu uydu cihazına net siz fazla bir işe yaramaz uydudan softcam alamaz kanal listesi indiremez çift tüneri var uydudan paylaşım yapamaz geriye fta yayınları göstermasi kalıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabri 66 bu uydu cihazı için değil günümüzdeki tüm uydu cihazları artık internetsiz sadece cihaz olarak çalışıyor internet varsa diğer özellikleri çalışıyor bu tüm cihazlar için aynıdır.
    Forumda sık sık adı anılan vu cihazları içinde geçerlidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri