Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: 18 yaþ altý muayene ücreti ile ilaç sorunu.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 18 yaþ altý muayene ücreti ile ilaç sorunu.

Merhaba saygý deðer arkadaþlar, aramýzda bilir kiþi yada eczacý olan varsa, danýþmak isterim. benim saðlýk güvencem olmadýðý için,
    ve bað-kura 70 milyar borcum söz konusu olup. çocuklarýma, saðlýk güvenceleri olsun diye 18 yaþ altý kayýtlarýný yaptýrdým. saðlýk
    ocaðýyla ilgili hiç bir sýkýntým yok. yada ben öðle zannediyor olabilirim. þimdi çocuklar saðlýk ocaklarýnda muayene oluyor yalnýz
    ilaçlarý almak için eczaneye gittiyimde sorunla karþýlaþýyorum. karþýlaþtýðým sorunlar genelde maddi ve ilaç vermeme söz konusu.
    eczanede muayene ücreti hasta baþýna en az 3 lira para alýyorlar. ve bazý ilaçlarý vermiyorlar, sebebini sorduðum zaman bana saðlýk
    kurumu, bu ilacý ya vermez diyorlar yada ödemesini yapmaz diyorlar. ve benden parasýný istiyorlar. eczaneye gidiþimde hasta baþýna
    en az 15-20 lira para alýyorlar benden. ve vermedikleri ilaçlar hariç. sýfýr 18 yaþ altý saðlýk güvencesi nasýl oluyor o zaman?
    en çok huylandýðým ilaç sektöründe oðluma yazýlan ilacý vermemeleri. gerçek nedir. bilmek istiyorum. eczanede 18 yaþ altý olan hastaya
    ne kadar ücret ödeniyor. ve ilaç vermeme meselesi doðrumu, ben eczanelerin dürüst davranmadýðýný düþünüyorum. haksýzmýyým? saygýlarýmla aliharbiye.
    Konu aliharbiye tarafýndan (21-02-2013 Saat 10:56 ) deðiþtirilmiþtir.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bildiðim kadarý ile reçete baþýna 3tl alýnýyor 3 adet ilaca kadar eðer 4-5 olursada ilaç baþýna 1 tl alýnýyor birde bazý ilaçlarý ödemiyolar ilaçlarý aldýðýmýzda bizden fark istiyolar yada benzerini yani ödediklerini veriyolar diye biliyorum anlýyacaðýnýz ille para vermek zorundayýz birde yeni duydum acile gittiðimizde hafif bir hastalýksa normal muayene yazýlýp yüksek ücret alýyolar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim en çok zoruma giden, saðlýk kurumu bu ilacý ödemiyor demeleri. nasýl ödemez neden ödemesinki. ilaç parasý olarakta bende her ilaç baþýna 1tl alýnacak dediler ama her gidiþimde 20 lira fatura çýkýyor. tuhaf bir þey ya... heee ben para almasýnlar demiyorum. ***fi çalýþmasýnlar ve doktorun yazdýðý ilacý kendileri bize vermeme gibi bir þeyde yapmasýnlar.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþým burasý turkiye suriyeli araplarýn degeri hastanelerde turklerden fazla hastaneye ilgilenen doktor bile baþtan savýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mihdat77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet arkadaþým burasý turkiye suriyeli araplarýn degeri hastanelerde turklerden fazla hastaneye ilgilenen doktor bile baþtan savýyor
    bazý hastanelerde dedigin ilgisizlik çok bastan salma bakýyorlar ama bazý hastanelerde öyle degil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri