REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Korkutan ordu büyüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Korkutan ordu büyüyor

2 milyon kişi işsiz kaldı!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nin resmi istatistik kurumu Eurostat'ın bugün yayımladığı verilere göre 17 ülkeli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nde işsiz sayısı son 1 senede 2 milyon 15 bin arttı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nde işsizlik oranı Kasım ayında yüzde 11.8'e ulaşarak rekor kırdı.
    27 ülkeli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) genelinde ise Kaım ayı işsizlik oranı yüzde 10.7 olarak açıklandı. Bu veriler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de toplam 26 milyon işsiz bulunduğu anlamına geliyor.
    Birlik üyeleri arasında en düşük işsizlik oranına sahip ülkeler Avusturya (%4.5), Lüksemburg(%5.1) ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (%5.4) olurken en yüksek işsizlik oranı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (%26.6) ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'da (%26) kaydedildi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'da son dönemde yaşanan sosyal huzursuzlukların ana motorlarından biri olan 25 yaşaltı genç nüfustaki işsizlik oranları ise kıtanın huzura ermesinin zaman alacağını yine kanıtladı. Genç nüfusta işsizlik oranı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'da yüzde 57.6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'da ise yüzde 56.5 olarak açıklandı.
    Türkiye'de son olarak eylül ayı işsizlik oranının yüzde 9.1, genç nüfustaki işsizlik oranının ise yüzde 18 olduğu açıklanmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah sonumuzu hayırlı eylesin biz emekli olduk ama çoluk çocuk halleri çok kötü ya hele geçen bir torunum oldu erkek sevineyimmi üzüleyimmi o duyguyu yaşayamadım arkadaşlar dede olduğum için sevindim birde yaşam şartlarına bakdım ne olacak bunların hali diye üzülmedim desem yalan olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümetin izlediyi yolun sonu bu, olsa gerek. allah beterinden saklasın.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yazık ki,öyle Ali Harbiye! Fuhuşun,dilenciliğin,mafyacılığın geliştiği ortam işte böyle oluşuyor.Güne dair huzur,geleceğe dair umut olmuyor.Bunlarda gelişememenin sancıları.Geçen yıl :49:kamu personeli emeklilerine ilk altı ay için %4 zam vermişlerdi.Bu yıl ise %3. Bir yıldız gibi parladığımızın kanıtı değil mi bu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri