Fenerbahçe’nin Brezilyalý futbolcusu Alex De Souza, sözleþmesinin uzatýlýp uzatýlmayacaðýyla ilgili kararý, kulüp baþkaný Aziz Yýldýrým'ýn vereceðini söyledi.
Fenerbahçe’nin iki Brezilyalý futbolcusu Alex De Souza ve Deivid De Souza, Capitol Alýþveriþ Merkezi'ndeki Fenerium maðazasýnda, sarý-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi ve forma ile çeþitli ürünleri imzaladý.
Sözleþmesi sezon sonu bitecek olan Alex, burada yaptýðý açýklamada, sözleþmesinin uzatýlýp uzatýlmamasý konusundaki kararý Baþkan Aziz Yýldýrým'ýn vereceðini söyledi.
Basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Brezilyalý futbolcu, ''Sözleþmeni uzatmak istiyor musun?'' þeklindeki soru üzerine kýsa bir yanýt vererek, ''Bunu bilmiyorum. Buna baþkan cevap verebilir'' diye konuþtu.
Fenerbahçe'nin ligin ilk 8 haftasýnda kaybettiði puanlarla ilgili olarak da Brezilyalý futbolcu, ''Uzun bir maraton. Biz çalýþýyoruz ve elimizden geleni yapýyoruz. Bu durumu düzelteceðiz. Daha önümüzde çok yol var'' þeklinde konuþtu.
''BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDÝM''
Alex, Fenerium maðazalarýnda satýlan ve üzerinde, ''Dünyanýn hiçbir yerinde böyle taraftar görmedim'' yazýlý tiþörtlerle ilgili soruya da, ''Kesinlikle doðru. 2,5 yýldýr buradayým. Hiç bu kadar takýmýna baðlý ateþli bir taraftar görmedim. Arjantin taraftarý Brezilya taraftarý ve Uruguay'da da böyle taraftarlar var ama buna yakýn bir taraftarý hiçbir yerde görmedim'' diye yanýt verdi.
Fenerbahçeli futbolcu Deivid ise sarý-lacivertli taraftarlarla ilgili yorumunda, ''Alex buraya gelmeden önce bana (hiç görmediðin bir þeyle karþýlaþacaksýn) demiþti. Karþýlaþtýðým þey de onu doðruluyor. Çok büyük ve fanatik bir taraftar topluluðuna sahibiz'' dedi.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri