REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Paris'teki suikast için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu arınç birde bizim Şehit olan mehmetciğimiz için üzüntü duysa gerçekten çok şaşıracağım neredeyse hükümet olarak ulusal yas ilan edecekler kimse kusura bakmasın ama ben ölen pkklılar için üzüntü duyamam karakterime aykırı sevinmedim desem yalan olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

:45::45:
    Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu arınç birde bizim Şehit olan mehmetciğimiz için üzüntü duysa gerçekten çok şaşıracağım neredeyse hükümet olarak ulusal yas ilan edecekler kimse kusura bakmasın ama ben ölen pkklılar için üzüntü duyamam karakterime aykırı sevinmedim desem yalan olur
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar kimler için üzüleceğini de şaşırmışlar. urfa da halka kaçak elektrik kullanmayın ricası yapanlar, teröristlere de sınır dışına çıkın diye rica da bulunuyorlar, üstelik emniyet ateş te açmayacakmış. silahsız erleri katledenlere bu rica da bulunanlar bunu da marifetmiş gibi anlatıyorlar.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işallah darısı burdakilerin başına gelir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korku var içlerinde artık. herhan bizde ölebiliriz korkusu var üzerlerinde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korku var içlerinde artık. herhan bizde ölebiliriz korkusu var üzerlerinde.

usta bunlardan Cansız Daha Önce de 2 Kez Öldürülmüş

22 sene içerisinde 2 defa öldürüldüğü şeklinde basına haber verilmiş.

HORTladı mı ne ?:8[1]:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fransa'da 3 PKK'lının infazıyla ilgili Arınç'tan açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "Bir insanın hayatına bu şekilde son vermek çok vahşice. Kötü bir olay, üzüntü duyduk"

Aralarında PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 PKK'l kadın ın Paris'te öldürülmesine ilişkin AK Parti'den ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten gelmişti. Hüseyin Çelik, örgüt içi çekişmeye işaret etmişti.
    ARINÇ: "VAHŞİCE ÜZÜNTÜ DUYDUK"

Fransa'da 3 kadın PKK'lının öldürülmesi sonrası hükümet cephesinden ilk açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bir insanın hayatına bu şekilde son vermek çok vahşice. Kötü bir olay üzüntü duyduk. Niçin öldürüldüklerine dair herhangi bir bilgimiz yok. Fransa'da üç kadının öldürülmesi olayını telin ediyorum" diye konuştu.
    "DOKUNULMAZLIKLAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLEBİLİR"

BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda da gazetecilierin sorularını yanıtlayan Arınç, "Konuyu tekrar gözden geçirmekte yarar olabilir" dedi.

bu da dağın yolunu tutacak galiba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadar acik ,bu kadar cözümü kolay olan bir olayi , Bu kadar dramatik hale getirip.Denildigi gibi neredeyse yas ilan edip,mevlut okuyacaklar.

Vurulanlarin kapiyi actigi,tanidiklari birilerinin geldigini bildiklerini halde bunun devami olanlari bir muamma olarak lanse etmek ancak bizimkilere vergili.

Biraz ayip oluyor.gibime geliyor.

Sonucu merakla beklemekteyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım aynısı buradakılerınde basına gelır, iyi olmus aradan cıkmıslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu da dağın yolunu tutacak galiba...
    belki ne malup dağdan gelmiştir

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri