Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yazıklar Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yazıklar Olsun

Bu adaletmi!! okurken utandım yazıklar osun...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonsuz yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asgari ücretten daha iyi. kampa mı katılsak ne.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zehir zıkkım olsun beter olsunlar. yazıklar olsun böyle zihniyete. topunun canı cehenneme. köyde sağırlar birbirlerini ağırlar. hükümete ödediğim vergilerin tümüne ve benden haraç olarak aldıkları paraları kuruşu kuruşuna hakkımı helal etmiyorum. ve o parayı her kim yiyecekse inşallah yemeye fırsatı olmadam mefta olur, suriyelilerde onları besleyende helak olsun.

Heeee arkadaşlar yazımada ekleme yapmak istiyorum. elektrik kaçağı yakaladıklarında en az 5 milyar ile 10 milyar arası ceza parası yazıyorlar. tedaş ve toroslar kurumununda allah belasını versin suriyelilere kendileri kaçak bağlıyorlar ve o kaçak elektriyin parasıda bizden çıkıyor. ayrıca iş yerimin önünden her gün lojistik tırrar geçmektedir. bide her gün yine özel bellona merinos vs gibi özel ve güzel markalara ait özel araçlar çıkıyor. yani uzun lafın kısası o şerefsizlere bizden daha iii bakıyorlar.
    Konu aliharbiye tarafından (11-01-2013 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oy verenler dusunsun az neden bize bu kadar maas multecileri o kadar diye ama yarin neden o kadar maas denildiginde onunda cevabi hazirdir herzamankki gibi yurdisindan multeci yardim vs diyecekler bundan eminimo verilen paralar bizim paramiz degil diyecekler o zamanda benim halkim bakg ordunmu iftira attilar yine hukumete diyecekler)))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu parayı alanlara sözüm yok:yurtlarını terketmişler,kurulu düzenleri bozulmuş,can kaygısına düşmüşler,yardıma muhtaçlar!...
    Ya bu parayı verenler!...Kendi ceplerinden verselerdi yine alkışlardım...Ammaa onca emekçiyi karın tokluğuna çalıştırırken,emeklisine %3 lük zammı bile 15 gün süreyle pazarlık masasında tutarken...Ama kendilerine gelince, üç günlük millet vekili olsan bile ayda altıbin Tl.emekli aylığına hak kazanmış addediyorsan,ZEHİR ZIKKIM OLSUN!...:46::46::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyeyi terketmezler artık nede olsa calışmadan 800 tl ye babam ye
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mültecilere verilen paralar birleşmiş milletlerden geliyor. bilgi sahibi olmadan milleti bilgilendirmeye çalışmayın arkadaşlar. bu paraların akp ile ilgisi yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mülteciler için bm de fon olduğunu paranın da oradan geldiğini yorum yapanların bildiğinden eminim. yanlış bilgilendirmeyi yorum yapanlar değil, emekliye işçi ye zam yapılacağı zaman, ya da iğneden ipliğe zam yapılırken bütçemiz bu olaylardan dolayı açık veriyor diyenler yapıyor.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mültecilere verilen paralar birleşmiş milletlerden geliyor. bilgi sahibi olmadan milleti bilgilendirmeye çalışmayın arkadaşlar. bu paraların akp ile ilgisi yok.
    haa promosyondan mı

(Uludağ Üniversitesi’nde de 535 bin TL’lik) promosyon vakfa aktarılmış.

bu gibi belkıde aktarıldı

BİRAZDA bizim gariibanlara aktarılsa !

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri