Limitli (Kotalı) internet kullanıyorum
Limitsiz internet kullanıyorum
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 29 tl nasıl aldınız hocam limitsiz interneti Hızı ne kadar? Vodafone limitsiz ne kadar hocam? fiyatlarıda yazarsanız cok iyi olur 8 Mbps usta
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 8 Mbps usta 29 tl ye cok iyi hocam :49:
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 29 tl ye cok iyi hocam :49: tşkler
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 29 tl ye cok iyi hocam :49: çok iyiymiş ilk defa duyuyorum 29tl 8mbp limitsiz
http://www.hizliresimyukle.com/image...3720040792.gif
yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. çok iyiymiş ilk defa duyuyorum 29tl 8mbp limitsiz eskııı aboneym usta
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. eskııı aboneym usta Hem tahattüt yok hemde 29 tl limitsiz anlamadım usta bende eski aboneyim bana böyle uygulama yok:49:
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 8 Mbps usta sabit deyildir 8 mbps
yanıklarda iz bırakmaz
ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sabit deyildir 8 mbps Hangi Adsl de sabit ki usta fiber Hariç
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri