REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İnternetiniz Limitlimi? Yoksa Limitsiz İnternet Mi?

Katılımcı sayısı
319. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Limitli (Kotalı) internet kullanıyorum

47 14.73%
  • Limitsiz internet kullanıyorum

272 85.27%
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: İnternetiniz Limitlimi? Yoksa Limitsiz İnternet Mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AVEA 3G 4gb limitli kullanıyorum 24.75 tl fatura geldi 1 sene tahattüt verdim bu ay .ttnetten kurtuldum en iyisi cep telefonu operetorleri bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hız 5-6mbps arası değişiyor, bazen 3,5mbps'e düştüğü oluyor ama benim işimi görüyor fakat yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kopma yaşamadım hiç.
    server kullanıyorum yoksa şimdiye kadar sınırlı kullanaçam.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size dsmar ve sınırsız internet ayda 60 tl telefonlan arıyorlar o nasıl bişey kullanan arkadaşlar varmı?
    TT NETin alt yapısı kullanıyor ama sorun yaşayan cok o firmadan sabit telefon yoksa 10 tlde yalın için alıyorlar 24 ay tahattüt verdiriyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TT NETin alt yapısı kullanıyor ama sorun yaşayan cok o firmadan sabit telefon yoksa 10 tlde yalın için alıyorlar 24 ay tahattüt verdiriyorlar
    evet şimdi benim sözleşmem bitti yeni tazelettim şuan 2 ay bedava sonra 12 ay 30 tl 12 bittikten sonra bi sonraki 12 ay 60 tl olaçak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AVEA 3G 4gb limitli kullanıyorum 24.75 tl fatura geldi 1 sene tahattüt verdim bu ay .ttnetten kurtuldum en iyisi cep telefonu operetorleri bence
    Aveamı? Allah düşürmesin bir daha. bende 3g modem ve avea taraftar hattı ile 5gb'lık paket kullanıyordum aylık 24tl'ye. 1yıl sonuda iptal için aradım, 29tl'ye 7gb + takımımın attığı gollere verilen hediye 100mb internet uygulamasının devam edeceğini söylediler ve 1yıl tahahüt karşılığı sözleşme uzattım, ama takımım attığı gollere hediye internet verilmedi, bende arayıp bana verdikleri sözü tutmadıkları tahahütü iptal edin dedim kabul etmediler. ceza ödersin dediler siz iptal edin ceza ödermiyim ödemezmiyim görürüz dedim 62tl. fatura çıkardılar bende btk'ya durumu bildirdim ve fatura iptal edildi. avea alırken tekrar tekrar düşünün.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET Limitsiz internet. 8 Mbit

Fatura 52.90 tl.

Memnunmuyum değilim.

Sözleşme bitince tekrardan BİRİ adsl geçecem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8 Mbps ttnet limitsiz kullanıyorum aylık 63.tl

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitsiz rezil net kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ttnet limitsiz kullanıyorum 29 tl öduyorum eskı aboneliğimden dolayı taahütüm yok !
    zeki kardeş o nasıl oluyor ben 59 lira ödüyorum bu adamlar adamına göremi davranıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8 mbit limitsiz 39 tl

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri