REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İnternetiniz Limitlimi? Yoksa Limitsiz İnternet Mi?

Katılımcı sayısı
319. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Limitli (Kotalı) internet kullanıyorum

47 14.73%
  • Limitsiz internet kullanıyorum

272 85.27%
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: İnternetiniz Limitlimi? Yoksa Limitsiz İnternet Mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Limitsiz SuperOnline Kullanıyorum Co0k Memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitsiz doping+digitürk 60 tl aylık
    Konu digikolik tarafından (13-01-2013 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: hata

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitsiz internet kullanmaktayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lİmİtsİz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ttnet limitsiz kullanıyorum 29 tl öduyorum eskı aboneliğimden dolayı taahütüm yok !
    ttnet limitsiz kullanarak nasıl 29 tl ödüyorsun ben onu anlamadım hemde tahattut yok ?? bana inandırcı gelmedi arkadaşım 60TL üstundeydi en son

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vodafone sınırsız kullanıyorum ayda 14 t.l
    biraz yavaş ama benim fibi fakirler için ideal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydunet limitsiz internet kullanıyorum çok menmunum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitsiz net kullanıcısıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim onayım olmadan ttnet beni tahüt olmadığı halde kampanyaya sokmuş baktım fatura 39 tl geldi şaşırdım 62 gelmesi lazım neyse aradım işte siz bu tarifeye geçmişiniz ben dedim öyle bir şey istmedim siz ne hakla beni bu kampanyaya katıyorsunz diye neyse uğraş uğraşa ben haklı çıktım dediler siz haklsınız sizin onyaınız olmadan olmuş iptal ediyoruz dediler kaç gelcek artık dedim faturam 62 tl gelecek dediler iş kapandı sandım fatura geldi 159tl gözlerim açıldı öyle kızdımki ttnetle alaklı biri elime geçse linç edicem neredeyse aradım ne dedim bu işte siz kapmanya iptali istmeişiniz o yüzden fatura böyle gelmiş ya dedim benmi dedim kampanyaya beni dahil edin diye bakın dedim ses kayıtlarına ben öyle bişi istemedim neyse uğraşa uğraşa en son telefon geldi yine siz haklsınız bu ücreti iptal ediyoruz dediler böyle kaldı en son bakalım bu ay hangi süprizle karşılaşıcam insanı resmen enayii yerine koyuyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim onayım olmadan ttnet beni tahüt olmadığı halde kampanyaya sokmuş baktım fatura 39 tl geldi şaşırdım 62 gelmesi lazım neyse aradım işte siz bu tarifeye geçmişiniz ben dedim öyle bir şey istmedim siz ne hakla beni bu kampanyaya katıyorsunz diye neyse uğraş uğraşa ben haklı çıktım dediler siz haklsınız sizin onyaınız olmadan olmuş iptal ediyoruz dediler kaç gelcek artık dedim faturam 62 tl gelecek dediler iş kapandı sandım fatura geldi 159tl gözlerim açıldı öyle kızdımki ttnetle alaklı biri elime geçse linç edicem neredeyse aradım ne dedim bu işte siz kapmanya iptali istmeişiniz o yüzden fatura böyle gelmiş ya dedim benmi dedim kampanyaya beni dahil edin diye bakın dedim ses kayıtlarına ben öyle bişi istemedim neyse uğraşa uğraşa en son telefon geldi yine siz haklsınız bu ücreti iptal ediyoruz dediler böyle kaldı en son bakalım bu ay hangi süprizle karşılaşıcam insanı resmen enayii yerine koyuyorlar...
    Geçmiş olsun usta benide arayıp duruyorlar bakalım ne teklif edecekler
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri