REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 52 000 tl danışmanlık ücreti olur mu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 52 000 tl danışmanlık ücreti olur mu?

Başbakanın danışmanı olarak çalışan sümeyye ERDOĞAN 52 000 tl maaş aldığını biliyormusunuz. asgari ücretin 776 tl lduğu ülkemizde bu rakamla maaş alması sizce ne kadar doğru???
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaynak nedir hilmi bey.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaynak nedir hilmi bey.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaynaklardan biri yorgo angelopoulos.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu abartmaya gerek yok;bildiğiniz gibi sayın başbakanın kızları türban nedeniyle Türkiye üniversitelerinde okuyamadı.Her ne kadar İran,Suudiarabistan,Körfez emirlikleri,Ürdün,Lübnan ve Mısır gibi ülkelerde böyle bir sorun yaşamadan,üstelik te daha ucuza bir eğitim olanağı varken onun önce ABD,sonra da İngiltereyi tercih etmesi sadece bir rastlantıdır.Recep Beyin kıymetli dostlarının yardımıyle yurtdışı eğitim kotarılmıştır.Ama şimdi Recep Bey başbakandır ve bu unvana yaraşır şekilde birikmiş kredi borçlarını ödemesi gerekir. Eh bu da 4-5 bin lira maaşla olmaz! Yüklü bir meblağ olmalı ki,hem geçinmeli,hem de borcunu aksatmadan ödemeli.Sonra bu hanım "danışman"!Milletvekili değil ki,10-12 bin liraya fit olsun! Üstelik böyle kaç tane Sümeyye var bu ülkede,söyler misiniz?Adaletsiz Kalkınma Partisinin ücret politikası bu olmalı her halde!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun ne üstün zekalı insanlarımız varmış bizede intibakdan çay parası bile çıkmadı ben şimdi üstün zekalı için duva mı bettüva edeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasa onlarda zaten. ne isterse yapar, kime ne isterse verir. kim hesap sorabilirki. 100 lira ile, ayda geçinen insanlar tanıyorum. nerde 10 lira nerde 52.000 bin tl. hepsi bütçe parası hepimizin vergisi teberrum harçları. zıkkımın kökünü yesinler. Nasılsa hiç kimse TÜRK vatandaşına sahip çıktığı yok. ne varsa suriyeli muhalilere var iş teşfik parası 50.000 tl. yani 50 milyar ve 10 yıl sonra ödeme şartıyla.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber balonmuş.işte bu gibi yalan haberler beni birgün akp li yapacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haber balonmuş.işte bu gibi yalan haberler beni birgün akp li yapacak.

Dün Hilmi Dostun verdiği link haberlerinin hiç biri sana inandırıcı gelmemişti.Oysa bugünkü haberden çok etkilenmişe benziyorsunuz.Acaba söyleyenden mi kaynaklanıyor? Konuyla pek ilgisi yok gibi,ama bir söz vardır;"Şıracının şahidi bozacıdır" diye.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri