REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Aziz Yıldırım'a şok sözler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Aziz Yıldırım'a şok sözler!

Tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Erkazan,

Aykut Kocaman'a "İstifa ettiysen git kardeşim" sözleriyle yüklenen

Erkazan, "Bizim başkan da öyle. Aziz Yıldırım, ‘ben Fenerbahçe için bir yıl hapis yattım, o bağıranlar ne yaptı’ diyor. Bu lafı ona yedirirler… Bağıranlar ne mi yapmış? Fenerium’ları rekora taşımış, kombineleri zorluklarla almış, yağmur çamur demeden takımı desteklemiş, gaz dememiş, jop dememişler gelmişler. Ben de ona soruyorum.

Hangi Fenerbahçe taraftarı sana git hapis yat dedi? Yattıysan kendin yattın. Kulüp için yattım deme!" ifadelerini kullandı.

Futbol camiasındaki tartışmalara da değinen Erkazan, “ Fenerbahçe deplasman yasağı ile uğraşmaktan önce kendi içindeki Galatasaraylı kongre üyelerini temizlemeli. Siz büyük bir kulübün başkanı olmasanız ihale alabilir, Başbakan ile görüşebilir misiniz? İnsanlar bunların altından besleniyor. Ben Nihat Özdemir’in Fenerbahçeliliğine inanmıyorum! Almadığı ihale kalmadığı gibi bir de utanmadan ‘Fenerbahçe’nin kapısından geçmem’ dedi. sen kimsin” diyerek tepsini dile getirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırım iyi bir iş adamı olabilir ama asla iyi bir başkan olamadı geriye dönüb bakdığımızda kaç senede kaç şampiyonluk türkiye kupasınıda geçen sene üç büyüklerden biri olsa inanırmısınız onunda alamazdı hele final maçında alex harikaydı alex olmasa kupayı yine alamazdı hapiste yatdığına gelince fener için yatmadı kendi karanlık ve pis işler için yatdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanju_aydin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aziz yıldırım iyi bir iş adamı olabilir ama asla iyi bir başkan olamadı geriye dönüb bakdığımızda kaç senede kaç şampiyonluk türkiye kupasınıda geçen sene üç büyüklerden biri olsa inanırmısınız onunda alamazdı hele final maçında alex harikaydı alex olmasa kupayı yine alamazdı hapiste yatdığına gelince fener için yatmadı kendi karanlık ve pis işler için yatdı
    ağzına sağlık.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son paragraf iş adamlarının niçin futbol kulüplerine çöreklendiklerini çok iyi izah etmiş. aziz yıldırım ve benzeri şahıslar olduğu müddetçe bu ülkenin futbolundan bi cacık olmaz.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri