Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým'a þok sözler!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Aziz Yýldýrým'a þok sözler!

Tiyatro ve sinema sanatçýsý Ali Erkazan,

Aykut Kocaman'a "Ýstifa ettiysen git kardeþim" sözleriyle yüklenen

Erkazan, "Bizim baþkan da öyle. Aziz Yýldýrým, ‘ben Fenerbahçe için bir yýl hapis yattým, o baðýranlar ne yaptý’ diyor. Bu lafý ona yedirirler… Baðýranlar ne mi yapmýþ? Fenerium’larý rekora taþýmýþ, kombineleri zorluklarla almýþ, yaðmur çamur demeden takýmý desteklemiþ, gaz dememiþ, jop dememiþler gelmiþler. Ben de ona soruyorum.

Hangi Fenerbahçe taraftarý sana git hapis yat dedi? Yattýysan kendin yattýn. Kulüp için yattým deme!" ifadelerini kullandý.

Futbol camiasýndaki tartýþmalara da deðinen Erkazan, “ Fenerbahçe deplasman yasaðý ile uðraþmaktan önce kendi içindeki Galatasaraylý kongre üyelerini temizlemeli. Siz büyük bir kulübün baþkaný olmasanýz ihale alabilir, Baþbakan ile görüþebilir misiniz? Ýnsanlar bunlarýn altýndan besleniyor. Ben Nihat Özdemir’in Fenerbahçeliliðine inanmýyorum! Almadýðý ihale kalmadýðý gibi bir de utanmadan ‘Fenerbahçe’nin kapýsýndan geçmem’ dedi. sen kimsin” diyerek tepsini dile getirdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz yýldýrým iyi bir iþ adamý olabilir ama asla iyi bir baþkan olamadý geriye dönüb bakdýðýmýzda kaç senede kaç þampiyonluk türkiye kupasýnýda geçen sene üç büyüklerden biri olsa inanýrmýsýnýz onunda alamazdý hele final maçýnda alex harikaydý alex olmasa kupayý yine alamazdý hapiste yatdýðýna gelince fener için yatmadý kendi karanlýk ve pis iþler için yatdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tanju_aydin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aziz yýldýrým iyi bir iþ adamý olabilir ama asla iyi bir baþkan olamadý geriye dönüb bakdýðýmýzda kaç senede kaç þampiyonluk türkiye kupasýnýda geçen sene üç büyüklerden biri olsa inanýrmýsýnýz onunda alamazdý hele final maçýnda alex harikaydý alex olmasa kupayý yine alamazdý hapiste yatdýðýna gelince fener için yatmadý kendi karanlýk ve pis iþler için yatdý
    aðzýna saðlýk.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son paragraf iþ adamlarýnýn niçin futbol kulüplerine çöreklendiklerini çok iyi izah etmiþ. aziz yýldýrým ve benzeri þahýslar olduðu müddetçe bu ülkenin futbolundan bi cacýk olmaz.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri