Vodafone Türkiye, farklý meslek gruplarýnýn ihtiyaçlarýna yönelik hazýrladýðý Vodafone Ýþ OrtaðýmBenim Ýþim”, Türkiye ekonomisinin kalbi olan küçük ve orta büyüklükteki iþletmelere saðladýðý mobil çözüm ve avantajlarla, müþterilerine 3400 TL’ye kadar avantaj saðlayacak.
Benim Ýþim; doktorlar, avukatlar, eczacýlar ve mimarlar olmak üzere dört farklý meslek grubunun tüm mobil iletiþim ihtiyaçlarýný karþýlamak için sunduðu iletiþim paketi, mobil uygulamalarý, ayrýcalýklý müþteri hizmetleri ve çeþitli ana mesleki ihtiyaçlarda sunduðu indirim fýrsatlarý ile hayatlarýnýn her alanýnda ayrýcalýklý hizmetlerden faydalanmasýný saðlýyor.
Vodafone Ýþ Ortaðým’dan dört meslek grubuna dört dörtlük çözüm
Benim Ýþim; sunduðu tekliflerle her bir meslek grubunun özel ihtiyaçlarýna hitap eden mobil uygulamalar, ayrýcalýklý müþteri hizmetleri ve indirim fýrsatlarý ile doktorlar, avukatlar, eczacýlar ve mimarlar için verimlilik, zaman tasarrufu, doðru veriye hýzlý eriþim ve mesleki geliþimin kapýlarýný açýyor.
Vodafone Ýþ Ortaðým Benim Ýþim ile Akýl Kârý Çözümler!
Benim Ýþim çatýsý altýnda doktorlara özel sunulan Akýllý Randevu Takip Uygulamasý, doktorlara hasta randevularýný mobil cihazlar üzerinden yöneterek, uygulama üzerinden hasta portföyünü oluþturma, hastalarý için randevu verme ve oluþturduðu tüm bilgileri takip edebilme kolaylýðý saðlýyor.
Eczacý ve doktorlarýn ihtiyaçlarýna yönelik Akýllý Týp Asistaný Uygulamasý, ilaç prospektüsleri ile muadillerini mobil ortamlarda görüntülemeye olanak tanýyor. Mimarlar için geliþtirilen Akýllý Mimar Tasarým Uygulamasý sayesinde, mimarlar yaptýklarý çalýþmalarý telefonlarý üzerinde arþivleyip klasörleyerek, müþterilerine bu cihazlar üzerinden sunabiliyor, böylelikle dosya taþýma sýkýntýsýndan kurtuluyorlar. Avukatlara özel Akýllý Dava Takip Uygulamasý ise dava isimleri, müvekkiller, dava yeri, saati ve içeriði gibi kritik konularýn takibini kâðýt üzerinden deðil, mobil cihazlar üzerinden gerçekleþtirmeyi mümkün kýlarak, avukatlýk mesleði için son derece önemli arþivleme sürecini pratik hale getiriyor.
Meslek gruplarýna özel, avantajlý tarifeler Benim Ýþim’de

Benim Ýþim Mega tarifesi üyeleri, herhangi bir ek akýllý telefon parasý ödemeden, piyasadaki en iyi akýllý telefonlar arasýnda yer alan Samsung Galaxy S3 (36 ay vade ile) veya S3 Mini’ye (24 ay vade ile), her yöne 2.000 dakika, 2.000 SMS, 2 GB internet ve tüm Vodafone’lular ve sabit hatlar ile sýnýrsýz iletiþim avantajýna ayda sadece 99 TL’ye sahip olabilecekler. Akýllý telefon sahibi meslek gruplarý ise yine her yöne 2.000 dakika, 2.000 SMS, 2 GB internet ve tüm Vodafone’lular ve sabit hatlar ile sýnýrsýz iletiþim olanaðý saðlayan Benim Ýþim Mega tarifesinden ayda sadece 69 TL ödeyerek faydalanabilecekler. Ayrýca ayda 49 TL ödeyerek kullanabilecekleri Benim Ýþim Süper tarifesi ile de her yöne 1.000 dakika konuþma, 1.000 SMS, 1 GB internet ve tüm Vodafone Ýþ Ortaðým aboneleriyle sýnýrsýz iletiþim imkanýna kavuþacaklar
Ek hizmetler:

Vodafone Ýþ Ortaðým Benim Ýþim bütün abonelerine; 3 ay ücretsiz ferdi kaza sigortasý ile dünyanýn en büyüK araç kiralama markalarýndan olan Bugdet’dan araç kiralamada %30 indirim fýrsatý sunuyor.
Bunun yanýsýra;

• Doktorlara özel, medikal yazýlým konusunda deneyimli Dr. Plazma’dan Saðlýk.net uyumlu muyahanehane yazýlýmýnda %40 indirim
  • Avukatlara özel, internet üzerinden tüm hukuki bilgilere ulaþýlmasýný saðlayan elektronik bilgi bankasý programý Legalbank’a 3 ay ücretsiz abonelik
  • Mimarlara özel, 2013 boyunca Softline Yazýlým iþbirliði ile kâðýt üzerinde yapýlan her türlü teknik çizimin bilgisayar ortamýnda da yapýlmasýný saðlayan Autocad programýnda %14 ve dünyada en çok kullanýlan üç boyutlu grafik ve animasyon programý olan 3DS Max’te %24 indirim
  • Eczacýlara özel, sistem entegrasyonu ve yazýlým çözümleri alanýnda faaliyet gösteren Ýlon Ýletiþim Online’dan Eczane otomasyon yazýlýmlarýnda yeni program alýmýnda %20; ürün güncellemede ise %10 indirim imkâný saðlayan Benim Ýþim, her meslek grubuna mensup aboneleri için özel avantajlý teklifler sunuyor.