Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sadece Kumanda dan Cihaz ayarlanırmı mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece Kumanda dan Cihaz ayarlanırmı mı?

Arkadaşlar sizlere az önce başıma gelen bir olayı anlatayım dedim daha önceleride oluyordu da bu bugun tekrarlandıgı için bu gun sizlere le paylaşayım dedim:

Az önce bir adam geldi elinde kumanda ile

müşteri-delikanlı şu bizim cihazın kanalları karışmış şunu bir ayarlarmısın. dedi

ben -dayı bu byle kundadan ayarlanmaz makınayı da getirmen lazım .

müşteri - ya oglum beni yorma şuradan bir iki tuşa basıp yapıyorlardı basıverde ben gideyim

ben -beyefendi iyi tama ben basıp ayarlayayım da bu kumnda buradan cekermi diye bana israr etmeye başladı olmaz dediysem de adamı zor ikna ettim makınayı getirmeye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapsaydın adama bir kıyakta ayarlasaydın kumandadan
    Belki ayarlanır:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanında beko videolarda o olay vardı. lcd ekranlı bir kumandası vardı videonun bütün programlarını kumandada yapıyordun sonra videonun karşısına gecip U/K dan transfer tuşuna basıyordun bütün programı videoya aktarıyordu sanada öyle bir kumanda lazım alper

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zamanında beko videolarda o olay vardı. lcd ekranlı bir kumandası vardı videonun bütün programlarını kumandada yapıyordun sonra videonun karşısına gecip U/K dan transfer tuşuna basıyordun bütün programı videoya aktarıyordu sanada öyle bir kumanda lazım alper
    bana o değil abi buradan ben basınca müşterinin evinden alcak bir kumanda lazım yapabilirmisin?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

no coment

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ortak sana helal olsun be. demek kumandadan cihaz ayarlamaya başladın.sen iyice işi genişlettin yav. bravo sana.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknoloji budur işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alper abi o zaman her cihaz için ayrı kumanda gerekli veya kod yada kumanda o kadar akıllı olacakki hangi cihazı ayarlayacağını bilecek. (yada sinyal müşteriyi takip edip o evdeki cihazı ayarlayacak)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hatta ben kumandayı müşteriye tutunca ayarlarlar müşteriye geçsin daha sonrada adam eve gidince bu sefer de cihaza geçen bir sistem mi yapsam acaba:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortak sen bir dahisin.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri