Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hani yerinde söylenmis bir söz vardir.Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.

Kirca kendi agzindan dev genc üyesi oldugunu söyledi.Devamla simdi Atatürkcü oldugunuda.

Bana göre bu röportaj danisikli bir programdi.

Bakiniz.Daha pkk kurulusunda roj tvde devgenc pkk yi destekliyeceklerini söylediler.Simdilerde pkk nin düstügünü görünce basladilar kaldiklari yerden devama.Bu memleketde piyon cok.

Birisini yakinen tanidigim decgencliye,yeri geldiginde her platformda anlattigim bir konusmami burada bir daha degineyim.

Ona sana bir sorumvar demistim.Gorbacov ( yanlis yazmis olabilirim ) zamaninda brejniev koministligi kaldiralim deseydi.Dünya onu tanirmiydi.Adam ne yapti geldi devletiillet basina -ey millet bu koministlik bizi batirdi bundan vazgecmemiz lazim dedi oya sundu kaldirdi.

Peki siz ne yaptiniz.Ortadoguda okumuyormuydunuz .kalktiniz silahlanip devleti milleti kurtaricaz diye daga ciktiniz.Oldunuz eskiya.

Hazret agzini acip bir kelime söyliyemedi.

Simdide kirca bey propaganda yapiyor.Hemde Mustafa Kemali sözde Kemalciymis gibi.

Bu millet asla ve aslaonlar gibi piyon olmaz.Hala anlayamadilar.

Dagda dolasirken tv lere yansiyan görüntüleri vede yakalandigi zaman ucagin icindeki görüntüleri kimse unutmadi.Korkudano dagdaki havasini alininca ne pkk yi nede yaptiklarini kimse unutmadi.

Simdi imralida sütdökmüs kedi gibi .
Çok haklısınız birde levent kırcanın arkasından gittigi işçi partisinin başkanı bir numaralı abdullah öcalancı ne sıfatla görüştügü ne sıfatla yemek yedigide ortada ben fatih altaylıyı sevmem ama levent kırcanın bu hallerini görunce tamamen gundemden düşüp saga sola sataşınca gercekten iyice gözümden düştü