REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Levent kırca Fatih Altaylı’nın kimyasını bozdu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Levent kırca Fatih Altaylı’nın kimyasını bozdu

Levent kırca bu gece katıldığı Haber Türk’te yayınlanan Teke Tek programında sözleriyle Fatih Altaylı’nın kimyasını bozdu. !!!!!!!!!!!

İşte o sözler;

*Sen niye cezaevine düşesin ki? Hükümete yakınsın. Yakınsın az kalır AKP yalakasısın…

*Fox’tan kovulmamı Tayyip Erdoğan istedi. Kanalın lisansını elinden almakla tehdit etti.

*Gelin oyunumu seyredin. Senden bahsediyorum. Ertuğrul Özkök’ten bahsediyorum Fatih. Senin adını söyleyince seyircinin tepkisini görmelisin.

*Fatih Altaylı: Ben salak mıyım?

Levent Kırca: “Evet Salaksın ve yalakasın”.

*Fatih Altaylı: Ben iktidar yalakası mıyım?

Levent Kırca: Öylesin.

* Levent Kırca: Sen hiç Silivri’de yatan 105 gazeteci arkadaşını ziyaret ettin mi?

Fatih Altaylı: Hayır.

Levent Kırca: Sen nasıl gazetecisin?...........
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Levent kırca dun akşam cok agresifti bende hayretle izledim ama her dogru heryerde söylenmez lafı burada geçiyor sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Levent kırca dun akşam cok agresifti bende hayretle izledim ama her dogru heryerde söylenmez lafı burada geçiyor sanırım
    her doğru her yerde söylenmezde bu doğru peki nerede söylenir???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her doğru her yerde söylenmezde bu doğru peki nerede söylenir???

Programın tamamını izlerseniz levent kırcanın tam bir şovmen oldugunu görürsünüz tamamen programa sinirli agresif fatih altaylıyı hedef alarak gelmiş fatih altaylıyı bende sevmem ama direk bir yere misafir geliyorsun ama misafir geldigin yerde ne varsa söylemenin hakkı olmadıgını düşünüyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde link olsa idi
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde link olsa idi
    Al size video

[YOUTUBE]ngI61H7dcgw[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dost,haberleri izlememiştim,teşekkür ederim.Gerçekten ikisinde de üslup hiç hoş değil!..Sayın S.Yılmaz'ın dediği gibi "Her doğru her yerde söylenmemeli!"Üslup zafiyeti,her ikisinin de tüm sempatisini alıp götürdü.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saşırmış garibim allah saşırmasın insnaın kendine yaptığpınıb hic kimse yapmazmış her zaman sucu başkasında aramamk lazım birazda insanın kendini öz eleştiri yapması lazım devamlı başkasını eleştirmekle olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

levent kırca skeçlerini proğramlarını beyenerek gülerek izlediğim bir komodi sanatçısı fakat kendi gibi düşünmiyen insanlara olan tavrıda çok gülünç ve düşündürücü...yargının ve adaletin verdiği kararları yok sayıp statüko ve devletçi ziyniyetin savunulucuğuna soyunup yapmadığı edepsizlik etmediği küfür bırakmayan bu beni yıllarca güldüren ustayı hayretle izliyorum....ALLAH kendisine akıl fikir versin...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca eski eşi oya başar hanım, leven kırcayla yıllarca süren beraberliğini nekadar büyük fedakarlık ve özveri ile sürdürmek zorunda olduğunu seziyor ve tahmin ediyorum.....
    CİMBOMLU

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri