REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Infantino: Fenerbahçe'nin dosyası henüz kapanmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Infantino: Fenerbahçe'nin dosyası henüz kapanmadı

Şike gündeminin dünyada olduğu gibi Türkiye’de de önemli bir konu olduğunu ifade eden Infantino, “Gizli bir şey yok, her şey net. Türkiye’de şike soruşturması çok iyi şekilde yapılıyor. Temel konu şike olsa da, bir tarafta sportif sorgulamalar devam ederken, bir diğer tarafta adli süreç işliyor. Ve Türkiye’de, Avrupa’nın her ülkesinde olmayan, şike yapmayı suç unsuru olarak gösteren bir yasa var. Bu pozitif ve örnek alınacak bir durum. İddialar dikkate alınıyor ve soruşturmalar devam ediyor” diye konuştu.

Infantino ayrıca F.Bahçe davasının izlenmeye devam edildiğini belirtirken, dosyanın henüz kapanmadığını da söyleyerek gündem oluşturan bir yorumda bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alkışlanacak ne var anlamadım hala bir yerlerden medet umanlar var memleketimin insanlarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alkışlanacak ne var anlamadım hala bir yerlerden medet umanlar var memleketimin insanlarında
    Sen henüz zekı62 arkadaşımızı tanımıyorsun sanırım arkadaşın işi gücü Fenerbahçeyle uğraşmaktır....!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen henüz zekı62 arkadaşımızı tanımıyorsun sanırım arkadaşın işi gücü Fenerbahçeyle uğraşmaktır....!!!

usta ne uğraşacağım fenerle :

Aziz Yıldırım'dan Tarihi Gaf!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, şahısların ve kurumların ayrılamayacağını belirterek, "Ben şike yaptıysam, Fenerbahçe için yaptım." dedi.

gafları yapıp yapıp

bizmi papıyoruz bu gafları Infantino bir açıklama yapmış bunu bilgilendirdik demek ki adamlar .gafları sıkı takipteler bizim tff gibi sallamamışlar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Fenerbahçe şampiyonluğu haketti"

Mete Düren, F.Bahçe'nin 3 Temmuz öncesi şampiyonluğu hakederek aldığını söyledi.
    18 Ocak 2013 Cuma 14:27

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü ve Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden olan Mete Düren, 3 Temmuz'daki şike süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike sonucunu düzgün bir şekilde sonuca bağladığını açıklayan Düren; "Demirören yönetimi şike davasını hakka ve adalete uygun bir biçimde çözmüştür. Benim vicdanım çok rahat. Fenerbahçe'nin şike yapmadığını şampiyonluğu hak ederek elde ettiğini düşünüyorum.
    Ben 15 yıldan beri aktif olarak futbolun içierisindeyim ve hiç şike duymadım. Böyle bir intiba bende uyanmadı. Hatır şikesi hep konuşulmuştur. Bunun bir yakıştırma ve bir etiketleme olduğuna inanabilirsiniz. Ben sahada oynanan futbolun temiz olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Düren ,Aziz Yıldırım'ın da şike süreci sonrası aklandığını belirterek; "Aziz Yıldırım'ın kendine has bir üslubu vardır. Türk futbolunun önemli karakterlerinden biridir. Spor hukuku açısından da bu durumdan aklanarak çıkmıştır. Ben artık birşey olacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Mete Düren Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in "Fenerbahçe ile bağlarımız kopmuştur" şeklindeki açıklamasını çok yanlış bulduğunu belirterek; "Bu tür beyanatlardan şiddetle uzak durulması gerekiyor. Hatalı bir açıklama, bu açıklamarın hiç kimseye fayda getireceğini düşünmüyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Düren'i ağır bir dille suçlayarak, “Kraldan çok kralcılık yapıyor” açıklaması yaptı.

Düren'e TFF yöneticisinden çıkış: "Vahiy mi geldi?"

Sporx.com'a özel açıklamalarda bulunan TFF yöneticisi Beyazlı,

“Sayın Mete Düren hangi kimlikle bunları söylediyse bende aynı kimlikle kendisine cevap veriyorum.

Söylediklerine katılmıyorum. Kendisinin Fenerbahçe kulübünün şike yapıp yapmadığı ile görüşü neyse ben onun tam aksini düşünüyorum.

Madem ki bu ülkede demokrasi var, herkes düşüncesini rahatlıkla söyleyebiliyor, o zaman ben de Mete Düren'in F.Bahçe ile ilgili bu düşüncelerinin tam aksini düşünüyorum.

Mete Düren bunları Türkiye Futbol Federasyonu basın sözcüsü olarak söylüyorsa durum daha da vahimdir. :45:Buna ihtimal vermiyorum. Öyleyse ben bunun altında başka sebepler ararım” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu takım dün sahasında yada deplasmanda,Seyircisinin önünde,Türkiye'nin en büyük sivil toplum hareketinin neferleri önünde,Türkiye'nin önünde,Metris'in önünde;
    Herkese şunu haykırdı.Yıkılmadık, yıkamadınız,Ayaktayız.Bugün ayaktayız.
    Yarın da ayakta olacağız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu takım dün sahasında yada deplasmanda,Seyircisinin önünde,Türkiye'nin en büyük sivil toplum hareketinin neferleri önünde,Türkiye'nin önünde,Metris'in önünde;
    Herkese şunu haykırdı.Yıkılmadık, yıkamadınız,Ayaktayız.Bugün ayaktayız.
    Yarın da ayakta olacağız.

kardeş senin ayakta -yıkılmanı tartışmıyoruz ki :

---- bu ülkede tarafsız türk yargısı şi***i kabul etti yapanları cezalandırdı fakat federasyonun

---Fenerbahçe üzerinden Türkiyede dönen şike olaylarını örtbas etmeye çalışılması.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karadayı'da ki savcı Turgut'u gördükçe aklıma Mehmet Berk geliyor devamlı
    Konu karakutu tarafından (19-01-2013 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırsey yapamazlar bır havuc ınsanlar bedava barıyorlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri