Burada anlatılanlar bilgi amaçlıdır. Yol gösterilmiştir. Denemelerden oluşabilecek sıkıntılar yükleyenlerin kendilerine aittir..
Hazir yazılımlar da verilecektir,Tecrübesi olmayanlar Lütfen Yazılımlara itibar ediniz...
BinUpdate Programı çalışmaz ise sisteminize Framework kurun, bu olmazsa hata verebiliyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Yazılımlar aynı btm gibi çalışmaktadır, Tek farkı yükleniş şekilleridir.
Bildiğiniz gibi btm ler haftalık verilemekte ve cuma günleri artık işlevini yitirmektedir...
Yenilerinin gelmesi birkaç gün sürebilmektedir, Bazende hiç gelmemektedir...
Bu metod ile, aes *** listemiz gelir gelmez, bu yazılımlarımız yapılabilecekler....
Yani, degisen tek sey guncelaeskey listemiz olacaktir.....
Bu Listeleride burada vereceğim şuan dosyadaki guncelkeys dosyamız aşağıdadır...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03 -10 Kasım Arası
DÜZENLEME DOSYALARI:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
AÇIKLAMALAR:
Önce Yukarıdaki dosyayı indirip zipten çıkarıyoruz.
Zipten çıkardığımız dosya aşağıdaki gibi olacaktır.
Burada yer alan BinUpdate dosyasını çalıştırıyoruz....
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu isayuksel tarafından (06-11-2006 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
vermis oldugunuz program sadece 5 ayri H/W için tek degisikler ise sadece params ayarlari .kaonlar için params degerleri hangisi bu konuda yardimci olabileceginiz versiyon varmi varsa onuda paylasirsaniz memnun olurum tsk,ler..
saygilar..
zalimfirari Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
vermis oldugunuz program sadece 5 ayri H/W için tek degisikler ise sadece params ayarlari .kaonlar için params degerleri hangisi bu konuda yardimci olabileceginiz versiyon varmi varsa onuda paylasirsaniz memnun olurum tsk,ler..
saygilar..
Ençok kullanılan ve bildiklerim bunlar ama araştırılırsa her model için bulunabilir.
Yer imleri