Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Editli Bin Yazılımları Nasıl Yapılır (Tps İçin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili İsa Yüksel arkadaşim

BM-1000FTA_HW-16.80.91-EMU-5.8.156_ için olan yazılımı da vermen mümkün mü?

bu dosyayi *** degiştirmesini bana orgedebilirmisiniz?

yardimji uldonoz için Teşekkürler,

TABAN IRAN

Konu taban tarafından (17-10-2006 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isa yüksel ustam *** menüsünde kendi ismimi nasıl koyabilirim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam iki sorum olacak siz editli yazılımları bu programlamı yapıyorsunuz
    bu verdiğiniz yazılım her zaman işe yarar mı siz değişik modellerden de yazılım kullanıyorsunuz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersink20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam iki sorum olacak siz editli yazılımları bu programlamı yapıyorsunuz
    bu verdiğiniz yazılım her zaman işe yarar mı siz değişik modellerden de yazılım kullanıyorsunuz
    Ben editli yazılım yapıp vermiyorum.Editli yazılım verdiğimi gördünüzmü?.Tpsler için geliştirilmiş bir editli yazılım yapma aracı bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazılımlar, ancak radiac tools kullanılarak yapılan yazılımlardır
    En son geliştirdiğim ve verdiğim sistem farklı onada editli demek yanlış olur sadece uzantısı bin o kadar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isa hocam yardımlarından dolayı teşekkür ederim sizin verdiğiniz dosyalar sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.benim sizden bir isteğim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker değil de toplu olarak nasıl girilir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam eline sağlık.bilgi ve paylaşım için teşekkürler

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:624ok: bonsoir a tous super explication de notre ami isayuksel et super boulot d avoir trouver les hex du debut et de fin .question il a t il un autre proseder pour trouver sur les firm 146.149 autre plus rapide .bon boulot:624ok:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben editli yazılım yapıp vermiyorum.Editli yazılım verdiğimi gördünüzmü?.Tpsler için geliştirilmiş bir editli yazılım yapma aracı bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazılımlar, ancak radiac tools kullanılarak yapılan yazılımlardır
    En son geliştirdiğim ve verdiğim sistem farklı onada editli demek yanlış olur sadece uzantısı bin o kadar.

hocam enson verdiğiniz yazılımların programını bize tanıtmanız mümkünmü ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZİRVE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam enson verdiğiniz yazılımların programını bize tanıtmanız mümkünmü ?
    aşağıdaki linki inceleyiniz, heenüz çalışmalarım bitmedi 1 hafta daha devam edip tamamen netleştireceğim
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isa hocam yardımlarından dolayı teşekkür ederim sizin verdiğiniz dosyalar sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.benim sizden bir isteğim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker değil de toplu olarak nasıl girilir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri