Sevgili İsa Yüksel arkadaşim
BM-1000FTA_HW-16.80.91-EMU-5.8.156_ için olan yazılımı da vermen mümkün mü?
bu dosyayi *** degiştirmesini bana orgedebilirmisiniz?
yardimji uldonoz için Teşekkürler,
TABAN IRAN
![]()
![]()
Sevgili İsa Yüksel arkadaşim
BM-1000FTA_HW-16.80.91-EMU-5.8.156_ için olan yazılımı da vermen mümkün mü?
bu dosyayi *** degiştirmesini bana orgedebilirmisiniz?
yardimji uldonoz için Teşekkürler,
TABAN IRAN
![]()
![]()
Konu taban tarafından (17-10-2006 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
isa yüksel ustam *** menüsünde kendi ismimi nasıl koyabilirim
hocam iki sorum olacak siz editli yazılımları bu programlamı yapıyorsunuz
bu verdiğiniz yazılım her zaman işe yarar mı siz değişik modellerden de yazılım kullanıyorsunuz
Ben editli yazılım yapıp vermiyorum.Editli yazılım verdiğimi gördünüzmü?.Tpsler için geliştirilmiş bir editli yazılım yapma aracı bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazılımlar, ancak radiac tools kullanılarak yapılan yazılımlardır
En son geliştirdiğim ve verdiğim sistem farklı onada editli demek yanlış olur sadece uzantısı bin o kadar.
isa hocam yardımlarından dolayı teşekkür ederim sizin verdiğiniz dosyalar sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.benim sizden bir isteğim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker değil de toplu olarak nasıl girilir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim
ustam eline sağlık.bilgi ve paylaşım için teşekkürler
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
:624ok: bonsoir a tous super explication de notre ami isayuksel et super boulot d avoir trouver les hex du debut et de fin .question il a t il un autre proseder pour trouver sur les firm 146.149 autre plus rapide .bon boulot:624ok:
isa hocam yardımlarından dolayı teşekkür ederim sizin verdiğiniz dosyalar sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.benim sizden bir isteğim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker değil de toplu olarak nasıl girilir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri