Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
66 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Editli Bin Yazýlýmlarý Nasýl Yapýlýr (Tps Ýçin)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam iki sorum olacak siz editli yazýlýmlarý bu programlamý yapýyorsunuz
    bu verdiðiniz yazýlým her zaman iþe yarar mý siz deðiþik modellerden de yazýlým kullanýyorsunuz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ersink20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam iki sorum olacak siz editli yazýlýmlarý bu programlamý yapýyorsunuz
    bu verdiðiniz yazýlým her zaman iþe yarar mý siz deðiþik modellerden de yazýlým kullanýyorsunuz
    Ben editli yazýlým yapýp vermiyorum.Editli yazýlým verdiðimi gördünüzmü?.Tpsler için geliþtirilmiþ bir editli yazýlým yapma aracý bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazýlýmlar, ancak radiac tools kullanýlarak yapýlan yazýlýmlardýr
    En son geliþtirdiðim ve verdiðim sistem farklý onada editli demek yanlýþ olur sadece uzantýsý bin o kadar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý isayuksel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben editli yazýlým yapýp vermiyorum.Editli yazýlým verdiðimi gördünüzmü?.Tpsler için geliþtirilmiþ bir editli yazýlým yapma aracý bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazýlýmlar, ancak radiac tools kullanýlarak yapýlan yazýlýmlardýr
    En son geliþtirdiðim ve verdiðim sistem farklý onada editli demek yanlýþ olur sadece uzantýsý bin o kadar.

hocam enson verdiðiniz yazýlýmlarýn programýný bize tanýtmanýz mümkünmü ?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ZÝRVE Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam enson verdiðiniz yazýlýmlarýn programýný bize tanýtmanýz mümkünmü ?
    aþaðýdaki linki inceleyiniz, heenüz çalýþmalarým bitmedi 1 hafta daha devam edip tamamen netleþtireceðim
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý isayuksel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aþaðýdaki linki inceleyiniz, heenüz çalýþmalarým bitmedi 1 hafta daha devam edip tamamen netleþtireceðim
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hocam balýk tutmayý sizden öðrenmeyi sabýrsýzlýkla bekliyoruz ayrýca paylaþýmlarýnýz için teþekür ederim saygýlarýmla :45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

isa hocam yardýmlarýndan dolayý teþekkür ederim sizin verdiðiniz dosyalar sayesinde bir þeyler yapmaya çalýþýyoruz.benim sizden bir isteðim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker deðil de toplu olarak nasýl girilir bu konuda yardýmcý olabilirmisiniz teþekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam eline saðlýk.bilgi ve paylaþým için teþekkürler

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:624ok: bonsoir a tous super explication de notre ami isayuksel et super boulot d avoir trouver les hex du debut et de fin .question il a t il un autre proseder pour trouver sur les firm 146.149 autre plus rapide .bon boulot:624ok:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

isa hocam yardýmlarýndan dolayý teþekkür ederim sizin verdiðiniz dosyalar sayesinde bir þeyler yapmaya çalýþýyoruz.benim sizden bir isteðim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker deðil de toplu olarak nasýl girilir bu konuda yardýmcý olabilirmisiniz teþekkür ederim

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ersink20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    radiac tools ile toplu halde giremezsiniz blok olarak girebilirsiniz..
    Oda karýþýk bir konu...

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri