Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uyari vodafone faturalarinizi İnceleyİn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Uyari vodafone faturalarinizi İnceleyİn

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Arkadaşlar bugün sabah mailime gelen faturama bakınca internet data ücreti 15 tl olarak tutar gördüm halbuki her yöne cep ekstra tarifeye sahibim 1 gb net içinde ki bugune kadar paketimi aşmadım. hemen itiraz için aradım bi bayan mıy mıy konusurak zaten sinirli halimi daha da sinir etti bekletirken hat koptu tekrar radım bu sefer bir erkek ha tam içimden dedim iyi güzel bağır çağırır derken ismet bey hemen inceliyorum dedi ve tarafınıza kdv dahil 22 tl iade edilecek bir sonraki faturanıza
    ama bu ay alınan fazlalık 22 tl ödenecek tabi söylenecek çok sey varda belki bu gelen 20 tl yü<ünden benim bütçe planım şaşırcak .

uyanık olun arkadaşlar her kuruşun değerni bilin faturanızı ve ekstrelerinizi inceleyin bu tür olay smile adsl de de olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulan hep milleti kazıklama derdinler yazıklar olsun üçkuruşa göz dikiyorlar
    helal olsun yalçın usta enazından içini döktünya oda yeter belki aramasan öyle gidecek
    allah belasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ulan hep milleti kazıklama derdinler yazıklar olsun üçkuruşa göz dikiyorlar
    helal olsun yalçın usta enazından içini döktünya oda yeter belki aramasan öyle gidecek
    allah belasını versin
    faturama bakmasam aramasam kim diyecek geçen ay sizden fazla almışız mı diyecekler

1 tl bile olsa hakkımızı aramamız lazım kaldı ki 22 tl bendeki tutar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende hesabını bilen midi tarifesi var ve 1 yıllık taahhüt karşılığı heryöne 500 dk 50 sms 50 mb internet 25 tl ye anlaştık 3 aydır fatura 26 tl geliyor. o 1 tl de telsiz ücretiymiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende hesabını bilen midi tarifesi var ve 1 yıllık taahhüt karşılığı heryöne 500 dk 50 sms 50 mb internet 25 tl ye anlaştık 3 aydır fatura 26 tl geliyor. o 1 tl de telsiz ücretiymiş.
    telsiz ücretide ayrıbi konu valla devlet sağolsun 99 dan beri deprem vergiside cabası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aylık 250mb internet paketi aldım kontorlu telefon ,bir ay içinde iptal sms atıp paket iptal oluyordu ,iptal sms atıyorum yanlış ve eksik sms attınız sms geri geliyor iptal edemedim şimdi tekrar 250 mb pakete otomatikman üye olmuş bulunuyorum .yani bile bile yapılıyor bunlar . vodafanenin günlük 10 mesaj hakkı bulunuyor tüm vodafonlulara internet adresinde düm mevlüd kandili olduğu için mesaj atayım dedim tanıdıklara şu an arızalı mesajı geldi ekrana buda bile bile yapılan bir şey özel günlede bu işlemi kapatıyorlar adi ler
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende aylık 250mb internet paketi aldım kontorlu telefon ,bir ay içinde iptal sms atıp paket iptal oluyordu ,iptal sms atıyorum yanlış ve eksik sms attınız sms geri geliyor iptal edemedim şimdi tekrar 250 mb pakete otomatikman üye olmuş bulunuyorum .yani bile bile yapılıyor bunlar . vodafanenin günlük 10 mesaj hakkı bulunuyor tüm vodafonlulara internet adresinde düm mevlüd kandili olduğu için mesaj atayım dedim tanıdıklara şu an arızalı mesajı geldi ekrana buda bile bile yapılan bir şey özel günlede bu işlemi kapatıyorlar adi ler
    vodafonun her paketine üye oldum haklısın iptal olmuyor aslında iptal oluyor adamlar bir boşluk yazacak sende iki kere sıfıra basacaksın olur on mblikler iptal olmuyor bilginize niyetleri belli vodafondan ayrıldım artık aveayaya geçecem vodafondan iyiydir interneti ama faturalı sımkartlar yararlanır ben 4gblik aldım avea 5mbps hız veriyor iyidir ama çabuk bitti sınırsızını deneyecem
    benimki jet faturasız olduğu için bir ay dolmalıki faturalı yapayım bi bakarsam iyise sizlere öneriirm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende mini kamu tarifesi faturalı hat üyesiyim.22.1.2013-11.2.2013 tarihleri arasında yurtdışında bulundum.hattım yurtdışında kullanıma kapalı ancak telefon açık olarak durdu.herhangi bir uygulama üyesi değilim.internet paketim yok.kapalı.1.2.2013-5.2.2013 tarihleri arasında 7 tane 3.09 tl tutarında olmak üzere 21.oo tl online self servis ücreti yazılmış.her yere yazdım.normal miş hata yokmuş diye cevap geldi.en son BTK ya yazdım sonuç ne olur bilmem ama bem yarın kesinlikle 2 tane hattımı çocuklara ait 2 hattı numara taşıyacağım.aylık 2 saat kadar konuşuyorum.hangi tarifeyi tavsiye edersiniz.teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben onlara ne diyorum.onlar 22.1.2013 tarihinde yurtdışına çıktığım gün yurtdışını türkiyeden aradığım aramayı bana söylüyorlar.zaten orada bir sorun yok.sorun 22.1.2013.tarihinde gidip 11.2.2013 tarihleri arasında yurtdışında bulunduğum süreye ait.işte cevap.
    Sayın Alparslan ÖZASLAN,

İletmiş olduğunuz mailinize yönelik 0506809xxxx numaralı hattınız bazında yapılan kontrollerde, söz konusu şikayetiniz incelenmiş olup, 22.01.2013 tarihinde görüşme yaptığınız ve dolaşım servisinin aktif konumda olduğu tespit edilmiştir.
    Yansıyan ücrete yönelik herhangi bir müdehalede bulunulamayacağını paylaşmak isteriz.
    Vodafone' un müşteri memnuniyeti ilkesini baz aldığını ve yüksek kalitede iletişim hizmeti sağlamayı hedeflediğini belirtmek isteriz. Bu anlamda tarafımıza ulaşan her türlü talep ve şikayetleriniz önem taşımakta olup, hassasiyetle değerlendirilmektedir.
    Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak eleştiriierinizin ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.
    Vodafone Internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla
    insanın çıldırası geliyor dalga geçer gibi.
    verdikleri cevaba bakın ben 1.2.2013 tarihi ile 5.2.2013 tarihleri arasındaki 3.09 dan 7 adet online servis ücretine itiraz ediyorum.onlar ocak ayındaki 22.1.2013 tarihli aramaya itiraz ediyorum.sanıyorar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonunda kurtuldum.gelecek aya ait faturayıda ödeyeceğim mecburen geri alabilirsek ne ala.ama bugün sonu itibariyle faturasız bimcell 'e geçtim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri