Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Uyari vodafone faturalarinizi İnceleyİn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve nihayet BTK aracılığı ile yaptığım fatura itirazının vevabı
    Sayın AÖZASLAN,

İlgi yazınız üzerine yapılan incelemelerde şikayetinize konu olan adınıza kayıtlı 0506 ******* GSM numaralı hattın CepKamu.1000.Mini tarifesi ile kullanıldığı görülmüştür.

Şikayetinize konu olan husus incelendiğinde hattınızın yurtdışında kullanıma kapalı olduğu halde 22.01.2013 ve 03-04.02.2013 tarihlerinde BELCİKA’da arama yapılabildiği bu neden ile kullanımların standart roaming tarifesinden ücretlendirildiği görülmüştür.Konu memnuniyet kapsamında değerlendirilerek şikayete konu olan arama kayıtlarına istinaden fatura hesabınıza 30 TL alacak kaydedilerek probleminiz giderilmiştir.

Bilgilerinize sunarız,
    Saygılarımızla.
    05/03/2013 11:20:39

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler arkadaşlar vodafone ile ilgili sorunumu ve nasıl çözüldüğünü yukarıda yazmıştım. 20 şubatta vodafoneden başka oparatöre taşındım.şubat ayına ait 49.90 tl fatura geldi.bunu ödedim.30.00 tl hatalı faturalandırmadan dolayı iade yapılacak dilekçe ile hesap numarası istediler.gönderdim.şimdi dikkatimi çekti.toplam fatura bedeli 49.92 tl ödenmesi gereken 49.90 tl .telefon ettim.0.02 tl yi ödeyeyim diye borcun yok diyorlar.yarın öbürgün bir sürü faiz avukatlık borç çıkarırlar.zamanında telsim vardı.geçmiş gün birkaç tl borcum kalmış tam on yıl sonra avukatlık ücreti bilmem ne 194 tl ödemiştim.şimdi bana fazla tutarı iade edecekler bu 0.02 tl yi nasıl öderim.kafam bari dinç olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Borcunuz yoktur yazısı isteyin bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi günler arkadaşlar vodafone ile ilgili sorunumu ve nasıl çözüldüğünü yukarıda yazmıştım. 20 şubatta vodafoneden başka oparatöre taşındım.şubat ayına ait 49.90 tl fatura geldi.bunu ödedim.30.00 tl hatalı faturalandırmadan dolayı iade yapılacak dilekçe ile hesap numarası istediler.gönderdim.şimdi dikkatimi çekti.toplam fatura bedeli 49.92 tl ödenmesi gereken 49.90 tl .telefon ettim.0.02 tl yi ödeyeyim diye borcun yok diyorlar.yarın öbürgün bir sürü faiz avukatlık borç çıkarırlar.zamanında telsim vardı.geçmiş gün birkaç tl borcum kalmış tam on yıl sonra avukatlık ücreti bilmem ne 194 tl ödemiştim.şimdi bana fazla tutarı iade edecekler bu 0.02 tl yi nasıl öderim.kafam bari dinç olsun
    Telsim + Vodafone aynı zaten sadece patronları değişti elemanları falan aynı bunların siz müşteri yetkilisinden bir yazılı tebligat talep edin yada ne bileyim bir eposta falan atsınlar size bunların ne yapacagı belli olmaz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi müşteri temsilcisine açık açık yazıp cevap isteyeyim en azından ileride elimde yazılı belge olur.teşekkür ederim.arkadaşlar.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri