Bazý yayýn organlarýndan sünnet olacaðý yönünde haberler çýkan Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Aurelio'dan habere yalanlama geldi.
Türk vatandaþlýðýna geçerek milli formayý giyen Mehmet Aurelio, sünnet olacaðý yönünde bazý gazetelerde çýkan haberleri yalanladý.
Fenerbahçe'nin resmi Ýnternet sitesi aracýlýðýyla bir açýklama yapan Aurelio, habere sert tepki göstererek, sünnet olacaðý yönündeki haberin tamamen hayal ürünü olduðunu ve gerçeði yansýtmadýðýný söyledi.
Aurelio, zaten sünnetli olduðunu da vurgulayarak, "Ben bu kadar hayal gücü kuvvetli gazeteciyi baþka ülke de görmedim. Benim sünnet olacaðýmý yazmýþlar. Onlarý üzmek falan gibi bir niyetim yok ama sünnet olmuþ bir insan tekrar sünnet olamaz diye biliyorum. Çünkü, ben, 5-6 yaþlarýmdayken zaten sünnet ettirildim. Her hangi bir hastalýk ya da kanser riski taþýmamam için annem o yýllarda beni zaten sünnet ettirmiþti" dedi.
Aurelio, Ýnternet sitesi aracýlýðýyla yaptýðý açýklamasýnda espri de yaparak, þampiyon olmalarý halinde sünnet düðünü de düzenleyeceðini ve böylece haberi yazan medya mensuplarýnýn da gönlünü alacaðýný ifade etti. Aurelio, "Ama sevgili medya mensuplarý üzülmesinler, þampiyon olursak bir sünnet düðünü yaparým böylece hem onlarýn gönlü olur hem de biz takým olarak þampiyonluðu farklý bir þekilde kutlamýþ oluruz. Gerçi anladýðým kadarý ile medya Türk vatandaþlýðýna geçen birine ikinci aþama olarak sünneti uygun görüyor. Sünnet de olduðum göz önüne alýrsak üçüncü aþamanýn ne olduðunu merakla bekliyorum" diye konuþtu.
(ÝHA)

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri