REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ESPN Brazil Guncel Uydu Frekansı 2013(Galatasaray-Beşiktaş Maçı Bu Kanalda)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball ESPN Brazil Guncel Uydu Frekansı 2013(Galatasaray-Beşiktaş Maçı Bu Kanalda)

ESPN America Aktuel Frekans
    ESPN America Güncel Frekans
    ESPN America Frekans

UYDU: Intelsat 8 at 166.0°E

FREKANS: 4020

POL: H

FEC: 3/4

SR: 26470

Konu Simba tarafından (25-01-2013 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu uyduda bu kanalı izlemek için amerikada olmanız ve bu uyduya bakan çanak anteniniz olması sart.Bu uyduda turk kanallarıda mevcut euro d euro star atv avrupa gibi.Yalnız C BAND lnb ile izleniyor Ve POWER VU şifreleme sistemine sahip maçı izlemek isteyen turkiyeden kullanıcılarına duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frkans bilgileri bir sitede
    11015 hor 28800 görülüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukarıda kosovalı arkadaşımız gerekli bilgileri vermiş izleme imkanımız yok at yok ağır yapıyoruz uydu yokki frekansla uğraşıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sallama frekanslar onlar utanmasalar turksat uydusunda diyecekler bir sitede thor uydusunda yazmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sallama frekanslar onlar utanmasalar turksat uydusunda diyecekler bir sitede thor uydusunda yazmış
    üstat saladığım falan yok bir sitede gördüğümü yazdım daha sonra geniş çaplı araştırma yaptım türkiyeden alınması imkansızmış benim hatam fazla araştırmadan frkans bilgilerini yazmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat saladığım falan yok bir sitede gördüğümü yazdım daha sonra geniş çaplı araştırma yaptım türkiyeden alınması imkansızmış benim hatam fazla araştırmadan frkans bilgilerini yazmam
    Hocam size salladınız demedim kusura bakmayın cogu sitede yanlış bilgiler vermişler bu uydunun kapsama alanları burada

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam size salladınız demedim kusura bakmayın cogu sitede yanlış bilgiler vermişler bu uydunun kapsama alanları burada

üstadım estafurlah siz zaten gerkli bilgileri vermişiniz bende de hata var istemeden yanlış bilgi verdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

61.0 W Amazonas uydusunda maç.. 12052 H 26667

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    61.0 W Amazonas uydusunda maç.. 12052 H 26667
    O uydunun frekansı burada 12052 H 28880 Frekans olarak gorunuyor espn brazil o frekansta yok

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri