peki bu kanali nerde ve hangi frekanslarda izleyebiliris yahu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
peki bu kanali nerde ve hangi frekanslarda izleyebiliris yahu
40 derece bati türkiyeden kesinlikle alinmiyor
.
ancak ip tv si olucak bu kanalýn iþte o zamam herkes izler
arkadaþlar bu kanalýn þifreleme sistemi varmý hangi uydulardan izlenebiliyor dataylý bilgi verirmisiniz
ordu maçý espn brazil'de
Sneýjder ve Drogba transferlerinin ardýndan dünya basýnýnýn G.Saray'a ilgisi artýyor. ESPN Brazil, Ordu maçýný yayýn akýþýna aldý.
arkadaþlar verin ayda 30 tl alýn taraftar paketini takýmýnýzýn maçlarýný evinizde ailenizle birlikte bir elinizde çay diyerinde sigara ile seyredin.....beleþ seyretmenin tadýný bende biliyorum 23.5 astradan vede 2006'daki emuda kýrýldýðýnda... fakat eskide kaldý o günler þimdi drogba vede sýnejerli kadroya 30 tl helal hoþ olsun,dolaylýda olsa takýmýma bir katkýda bulunuyorum...birde þu þalke 04 eledikmi galatasarayý içte dýþta kimse tutamaz....benim nacizane tavsiyem budur....
CÝMBOMLU
ALLAH korusun bu insanlarý DT ve DS den.Elini bir kaptýrma kurtulamazsýn.Yýllar önce biten ve kartý teslim edilen aboneliðim ile ilgili tam 9 yýl sonra SMS atarak benden fatura ve ekipman teslimi yapmam istendi.Aksi halde yasal iþlem baþlatacaklarmýþ.Ben DT den karttan baþka birþey almadýðým halde ne ekipmaný istendiðini anlayamadým.Aradým beyleri 2004 yýlý aboneliðine aitmiþ.Kartý teslim ettiðimi söylediðimde o kart tesliminde verilen kaðýdý istediler.9 yýl sonra hangi kaðýdý bulabilir bir insan dedim ve siz yasal iþlemi baþlatýn bende yarýn ilk iþ olarak savcýlýða gidip hakkýnýzda manevi tazminat davasý açacaðýmý söyledim ve telefonu kapattým.Gerçekten yapacaktým.Çünkü psikolojim acayip bozulmuþtu.Aradan yarým saat geçmedi bana "tarafýnýza hatalý SMS yollanmýþtýr Lütfen Dikkate almayýnýz" diye SMS attýlar.Sabahleyinde telefon ile arayýp ayný þeyi söylediler.Þimdilik mevzu kapandý gibi ama hala güvenemiyorum.çünkü bunlardan herþey beklenir.DS yi zaten konuþmaya gerek yok.Aydýn Doðanýn sahtekarlýkta eline kimsenin su dökemeyeceðini herkes biliyor.
Sevgili hüseyin kardeþ, digitürk çalýþanýmýsýn bilmiyorum ama sen gelmiþ insanlarý böyle bir kurumun eline atmak istiyorsun.Sen kullanýyorsan kullan ama bunlarýn reklamýný yapýpta kimsenin günahýna girme.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDÝÐÝMÝZ DÜNYADAN,ÞEYTAN OLARAK GÝTMEKTÝR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
gs gençlerbirliði maçý bu akþam bu kanalda canlý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri