Alıntı ccanak28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu işi ilk yapmıyorum daha öncede yaptır. tabiki kaydediyorum sorun o değil makinadan kanalları al dediğimde benim izlediklerim değil 2 yıl öncekiler geliyor. sorun oo bilgisayarda yaptıklarımı gönderiyorum sonra makinaya açıp kapattığımda yine eski halde oluyor yeni yaptığım liste olmuyor. makinanın imajını tekrar yükledim yine bi şey değişmedi aynı 2 yıl önceki kanal listesi geldi yine üzerindeki değil

arkadaşım zaten cihazda zaten ne varsa o gelir. Cihazda farklı bir yerde kanal listesi olmaz.

Sen ilk önce bilgisayarda belgelerimde yenı kanal listesi diye bir klasör yarat. Sonra dream editi ac ftp kısmından tara deyip belgelerimdeki bu klasörü seç. Daha sonra deramboxtaki dosyaları buraya indir. Sonra dream editi kapat belgelerimdeki klasöre gir bak kanal dosyaları gelmişmi. Kanal dosyları geldi ise dream editi tekrar ac bu sefer AC kısmında bu belgelerimdeki dosyayı göster ve listeyi ac listede gerekli düzenlemeleri yap kayıt et. sonra dream edit kapat. Yine dream editi tekrar ac ve tekrar ac kısmından düzenlediğinden dosyayı ac düzenlediğin şekildemi gör bak. Eğer düzenlediğin şekilde bu klasör gelmiyorsa dream edit programında sorun olabilir. Diyelim düzenlediğin şekilde geldi hemen ftp ye gir cihaza gönder.