Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ istifa ettiðini açýkladý. Güneþ, "Bir kan deðiþikliðinin yararlý olacaðýný, en doðrusunun benim ayrýlmam olduðunu düþünüyorum" dedi.
NTV Spor
Güncelleme: 16:12 TSÝ 27 Ocak. 2013 Pazar
Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ, Elazýðspor karþýsýnda alýnan maðlubiyetin ardýndan istifa ettiði açýkladý.
Þenol Güneþ, karþýlaþma sonrasý Lig TV'ye yaptýðý açýklamada "Taraftarýmýzdan özür diliyorum. Oyuncularýma da baþarýlar diliyorum. Ben þu andan itibaren de Trabzonspor'un daha iyi olacaðýný düþünüyorum. Takýmýn ne fiziksel ne teknik taktik olarak sorunu yok, sadece duygusal kýrýlmalarý var. Bu da benim sorumluluðum. Dolayýsýyla bu sorumluðu taþýyan biri olarak üzgün olmaktan baþka þey söyleyemiyorum. Bir kan deðiþikliðinin yararlý olacaðýný düþünüyorum. Hem oyuncularýmýz, hem taraftarlarýmýz, hem yönetim Trabzonspor'u sahiplenerek, ayný kadro ile çok daha üst sýralarda yer alacaðýný düþünüyorum. Ben en doðrusunun benim ayrýlmam olduðunu düþünüyorum" dedi.
Güneþ, bu kararýný yönetim ile paylaþýp paylaþmadýðýyla ilgili bir soruya ise "Yönetimle konuþmaya gerek yok, Asbaþkaný aradým, onlar için de bir sorun yok zaten" diye yanýt verdi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri