kaynak: ligtv
kaynak: ligtv
Inter'den Wesley Sneijder'i kadrosuna kadan Galatasaray bir başka bombayı da derbi öncesi patlattı. Sarı-kırmızılar, Chelsea'de bir çok başarılar yaşayan ve Çin'in Shanghai Shenhua takımında forma giyen Drogba'yı renklerine bağladı. Cim Bom, 34 yaşındaki golcüyle 1.5 yıllık kesin anlaşmaya vardı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hayırlı olsun![]()
kendi sitesinde yazmamışlar balon haber olmasın
Rıdvan Dilmen, "Drogba gerekli oyuncu mu Sneijder gibi? Hava olarak kesinlikle çok iyi. Ama oyuncu olarak katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Kuşkularım var. Drogba'nın Galatasaray'a gelmesi hava olarak korkunç bir olay. Maliyeti eğer düşükse, bonservisi elindeyse bilmiyorum. Sneijder ile ilgili fikrim farklı ama Drogba ile ilgili şüphelerim olur. Açıklanınca daha detaylı konuşuruz" diye konuştu.
atalarımızın bir sözünü hatırlattı bana rıdvan efendinin yorumu....hani(kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş)lafı....atalalımız laf olsun diye dememişler bunu aynen drogba transferinde olduğu gibi...kulakları çınlasın haci transferi önceside aynı taranenleleri az dinlemedik yüce türk medyasından...rıdvan efendi fenerbahçedeki nokta transferleri bitirdi sıra galatasaraya geldi öylemi....sneijder ve drogba transferlerinin türk futbolu ve galatasaray açısından önemini kavrayamadığı apaçık ortada....rıdvan efendi acaba hiç düşünmedimi ntv neden bukadar ortada spor yorumcusu varken bu kanal fenerbahçe vede milli takımın efsane olmuş futbolcusu rıdvan dilmene milyon dolarları veriyor,bunun cevabını bulduğu an galatasayın bu flaş transferlerinin nedeninide anlayacaktır umarım....
CİMBOMLU
hayırlı olsun
hayırlı olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri