REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Drogba Galatasarayda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Drogba Galatasarayda

kaynak: ligtv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Inter'den Wesley Sneijder'i kadrosuna kadan Galatasaray bir başka bombayı da derbi öncesi patlattı. Sarı-kırmızılar, Chelsea'de bir çok başarılar yaşayan ve Çin'in Shanghai Shenhua takımında forma giyen Drogba'yı renklerine bağladı. Cim Bom, 34 yaşındaki golcüyle 1.5 yıllık kesin anlaşmaya vardı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi sitesinde yazmamışlar balon haber olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendi sitesinde yazmamışlar balon haber olmasın
    Ortada bir iddia var ama haberi yapan lig tv diğer haber siteleride haberin kaynağını ligtv olarak veriyorlar.Kendi sitesinden kısa zamanda bir açıklama yapılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rıdvan Dilmen, "Drogba gerekli oyuncu mu Sneijder gibi? Hava olarak kesinlikle çok iyi. Ama oyuncu olarak katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Kuşkularım var. Drogba'nın Galatasaray'a gelmesi hava olarak korkunç bir olay. Maliyeti eğer düşükse, bonservisi elindeyse bilmiyorum. Sneijder ile ilgili fikrim farklı ama Drogba ile ilgili şüphelerim olur. Açıklanınca daha detaylı konuşuruz" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rıdvan Dilmen, "Drogba gerekli oyuncu mu Sneijder gibi? Hava olarak kesinlikle çok iyi. Ama oyuncu olarak katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Kuşkularım var. Drogba'nın Galatasaray'a gelmesi hava olarak korkunç bir olay. Maliyeti eğer düşükse, bonservisi elindeyse bilmiyorum. Sneijder ile ilgili fikrim farklı ama Drogba ile ilgili şüphelerim olur. Açıklanınca daha detaylı konuşuruz" diye konuştu.
    R.D sen önce sözünde durda yorumculuğu bırak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atalarımızın bir sözünü hatırlattı bana rıdvan efendinin yorumu....hani(kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş)lafı....atalalımız laf olsun diye dememişler bunu aynen drogba transferinde olduğu gibi...kulakları çınlasın haci transferi önceside aynı taranenleleri az dinlemedik yüce türk medyasından...rıdvan efendi fenerbahçedeki nokta transferleri bitirdi sıra galatasaraya geldi öylemi....sneijder ve drogba transferlerinin türk futbolu ve galatasaray açısından önemini kavrayamadığı apaçık ortada....rıdvan efendi acaba hiç düşünmedimi ntv neden bukadar ortada spor yorumcusu varken bu kanal fenerbahçe vede milli takımın efsane olmuş futbolcusu rıdvan dilmene milyon dolarları veriyor,bunun cevabını bulduğu an galatasayın bu flaş transferlerinin nedeninide anlayacaktır umarım....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri