Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Melo:tanrý þahidim olsun ki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Melo:tanrý þahidim olsun ki

Melo'den ilk açýklama!
    Galatasaray'ýn Beþiktaþ ile oynadýðý maçta kýrmýzý kart gören Felipe Melo, mikro blog sitesi twitter aracýlýðýyla kendini savundu.

27 Ocak 2013 Pazar - 21:18
    Sporx.com dýþ haberler
    Galatasaray'ýn Beþiktaþ ile oynadýðý maçta siyah-beyazlý futbolcu Oðuzhan Özyakup'a küfür ettiði ve tükürdüðü gerekçesiyle kýrmýzý kart gören Felipe Melo açýklama yaptý.
    Kesinlikle tükürmediðini dile getiren Melo, "Ben kimseye tükürmedim, tanrý þahidim olsun ki kimseye tükürmedim. Kameraya yüz kere daha yaklaþtýrýp, fotoðrafý yüz kere daha büyütseniz de ben kimseye tükürmedim. Olanlar dolayýsýyla çok üzgünüm ama benim bir þey yapmadýðým kanýtlanacak." ifadelerini kullandý.
    Hakem Tolga Özkalfa'nýn raporunda "Felipe Melo, Oðuzhan Özyakup'a tükürdü" þeklinde bir ifade yer alýrsa; Brezilyalý futbolcu, Futbol Disiplin Talimatý'nýn 42. maddesine göre 4 ile 6 maç arasýnda men cezasý alacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

S.A.Onada ceza veremezler,çünki fb'liye veremediler Melo'yada veremezler.gs'lýlar canýnýzý sýkmayýn.Her ikiside Elazýð'lý ,Mersin'li veya Gaziantep'li birer futbolcu olsalardý canlarýný okurlardý vallahi.AEO.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam saatli bomba gibi çok agresif

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu pisliklere milyon dolar veriyorlar yazýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilalyýldýz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    S.A.Onada ceza veremezler,çünki fb'liye veremediler Melo'yada veremezler.gs'lýlar canýnýzý sýkmayýn.Her ikiside Elazýð'lý ,Mersin'li veya Gaziantep'li birer futbolcu olsalardý canlarýný okurlardý vallahi.AEO.
    FB'li neden 4 maç ceza aldý rahat ol Melo'da en az 4 maç ceza alýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda konular birleþtirilse iyi olur saygýlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri