Aybaba: Melo tükürdü
Samet Aybaba, Oðuzhan ile Melo arasýndaki tükürük tartýþmasýyla ilgili konuþtu. Aybaba, konuyu Oðuzhan ile konuþtuðunu ve oyuncusunun Melo'nun kendisine tükürdüðünü söylediðini dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ýn da biletini kesti...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

NTV Spor
Güncelleme: 19:23 TSÝ 28 Ocak. 2013 Pazartesi
Beþiktaþ Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray-Beþiktaþ derbisine damga vuran tükürük olayýyla ilgili açýklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlýlar'ýn Kardemir Karabükspor maçýnýn hazýrlýklarýna baþladýðý antrenman öncesinde basýn mensuplarýyla sohbet toplantýsý gerçekleþtiren Aybaba, ''Oðuzhan'a sordum, hocam Melo suratýma tükürdü” dedi. Ben futbolcuma inanýyorum. Konu kapanmýþtýr'' ifadelerini kullandý.

'GALATASARAY KAPALI BÝR OYUN SERGÝLEDÝ'
Aybaba, derbiyle ilgili deðerlendirmesinde Galatasaray'ýn 10 kiþi kalmasýnýn ardýndan kapalý bir oyuncu anlayýþý sergilediðine vurgu yaptý. Aybaba, ''Hücumcularýný çýkardýlar. Kapalý savunmayý aþamadýk. Ayrýca zemin çok kötüydü. Almedia'nýn olmayýþý, Fernandes'in performansýnýn düþüklüðü bu sonucu doðurdu. Derbileri kazanmak için çok iyi mücadele etmenin yanýnda kaliteli isimlere de gerek duyuluyor. Takýmýmýzdaki Olcay, Oðuzhan, Gökhan Süzen, Mehmet Akyüz, Mehmet Akgün hatta Veli ve Necip derbi atmosferlerini çok fazla yaþamýþ isimler deðil. Derbilerde baþarýlý olmak için tecrübe de gerekiyor'' diye konuþtu.

ALMEIDA NEDEN OYNAMADI?
Samet Aybaba, Almeida'yý derbide oynatmama gerekçesini de anlattý. Portekizli oyuncunun oynamasý durumunda 4-5 hafta takýmdan uzak kalma riski bulunduðunu kaydeden Almeida, bu riski göze alamadýklarýný ve ilerleyen haftalarda durumuna bakacaklarýný belirtti.

BATUHAN'IN BÝLETÝ KESÝLDÝ!
Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ýn da biletini kesti. Tecrübeli teknik adam, ''Batuhan, Almeida'nýn alternatifiydi ancak bunu kullanamadý. Bu saatten sonra Batuhan'la ilgili düþüncelerim çok olumlu deðil. Artýk AlmeÝda'nýn alternatifi olamaz. Kendisiyle ilgili tasarrufumuz hakkýnda her türlü karar çýkabilir'' diye konuþtu.