REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tivibu kullanıcı adı ve şifre oluşturma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tivibu kullanıcı adı ve şifre oluşturma

Bu bölümden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tivibu kullanıcı adınızla şifre oluşturabilirsiniz.ttnet kullanıcı adınız modeme ilk baglanırken ki girdiginiz kullanıcı adınızdır yani sonunda @ttnet olan kullanıcı adıdır.

Tivibu paketi 30 nisana kadar 1 tl 30 nisandan sonra 4 tl dir.Standart versiyonu kullanmak istersenizde 4440375 arayarak ayda 1 tl lik pakete dönebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tivibu ya üye olup pc kurdum fakat 15 dakika izledikten sonra program kapanıyor yada pc reset atıyor sebebi ne olabilir acaba işletim sistemiyle bir alakası olabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forze Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar tivibu ya üye olup pc kurdum fakat 15 dakika izledikten sonra program kapanıyor yada pc reset atıyor sebebi ne olabilir acaba işletim sistemiyle bir alakası olabilirmi?
    Bende vista var sorunsuz izliyorum hatta kablıosuz agdan baglanıyorum su anda sorun yok tv gibi aynı:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende vista var sorunsuz izliyorum hatta kablıosuz agdan baglanıyorum su anda sorun yok tv gibi aynı:45:
    serkan arkadaşım peki bende bu problem neden olabilir bir fikrin varmı? ilgin için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forze Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan arkadaşım peki bende bu problem neden olabilir bir fikrin varmı? ilgin için teşekkürler
    İşletim sisteminiz nedir ve biglisayarınızın ramı falan kaç acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işletim sistemi amd athlon (tm) xp 2800+1.25 ghz 768 mh ram

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence ram,in yetersiz arkadasim,cunku oldukca fazla ram sistemin zorlanmamasini saglar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mert964 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence ram,in yetersiz arkadasim,cunku oldukca fazla ram sistemin zorlanmamasini saglar.
    saol mert teşekkür ederim ilgin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol mert teşekkür ederim ilgin için
    Bende 2 gb ram var sorunsuz izliyorum.Sen ek ram takarak pcini daha cok kuvvetli yapabilirsinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

koçnet(biri) kullanıyoruz biz tivi bu dan yararlanabilirmiyiz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri