REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Müslüm Gürses'ten ümit kesildi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Müslüm Gürses'ten ümit kesildi

Müslüm Gürses ile ilgili üzücü haber hayat arkadaşı Muhterem Nur'dan geldi. Habertürk televizyonuna konuşan Nur, 'Artık ümit kesildi' dedi.

Büyük usta Müslüm Gürses'in durumunun geçtiğmiz günlerde iyiye gittiği açıklanmış, sanatçının normal odaya alınması konuşuluyordu.

Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, Müslüm Gürses'in yoğun bakım süreci uzadı. 59 yaşındaki sanatçı akciğerinde gelişen enfeksiyon sebebiyle uyutuluyor.

Üç hafta uyutulması planlanan sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur bir an olsun hastaneden ayrılmıyor.

Bugüne kadar suskunluğunu koruyan Nur, Gürses'in sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi.

"Ümidim kesildi. Doktorlar durumunu aydınlık görmüyorlar. 3 aydır yatakta, her tarafı yara içinde. Giderken dönüp arkasına öyle bir baktı ki, bir daha dönemeyecek dedim. Eğer geri dönerse bu bir mucize olur. Durumu kötüye gidiyor. Artık ümit kesildi." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

H.K: milliyet
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doktoru acıklama yaptı cok buyuk bir sorun yok diye nur hanım üzüntüsünden o şekil demiş olabilir dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sene ocak ayında ölen insan sayısı çoğalmakta ALLAH Müslüm Gürsese yardım etsin allah şifa versin.2013 UĞURSUZ GELDİ!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alllah acil şifalar versin babaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allak acil sifalar versin,bu sene gercekten cok ölenler oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm sağlık bekleyen hastalara acil şifalar dilerim yüce ALLAH tan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslümde bu dünyadan giderse şarkılarıile hayat bulaçagız allahım sen büyüksün muhterem nur agladıgına göre müslüm kötü demekki.

[YOUTUBE]aqyhSJIyAyI[/YOUTUBE]

edirne kırkpınar sarayiçi konser vermişti ve bende hotelde fotaraf çekildim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dalgalan da durul Müslüm Baba

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

[YOUTUBE]uNLjI2rr1t4[/YOUTUBE]
    Konu muslum-baba tarafından (30-01-2013 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölen kişiye hasta kişiye müzikleri değil sevenlerinin duası yardımcı olur sayın müslüm baba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ölen kişiye hasta kişiye müzikleri değil sevenlerinin duası yardımcı olur sayın müslüm baba
    duamızı eksik etmiyoruz 12 yaşından beri dinliyorum ben müslüm gürsesi yaşım 36 işallah eski saglıgına kavuşur...uydu3405

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri