slm. mrb. antenlerimin çoğu balkonda monteli, bakımı vede aayarlaması daha kolay .....antenler çatılara çıkarılsın deniliyor .çatılara çıkıp antenlere ayar çekmesi hiçte kolay olmuyor bence... 5 adet uydudan izlediğim 700 kanalları bizlere sağlasınlar bizde kaldıralım...saygılar....
Konu numbai tarafından (31-01-2013 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.
Tam dediğiniz gibi işin kolayına kaçıyoruz. aslında sağlam montajı ve ayarı yapılmış bir antene çatıad hiç bir şey olmaz. Yıllardır kurduğum antenlerden tek şikayet gelmedi. İşini sağlam yapan kişiler bir kez iş yapar. bana göre merkezi sistem ve catı uygulaması zorunlu hale getirilmeli IPTV ve kablolu yayınlar ın yaygınlaştırılması gerekir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
:45: :45: :45: :45:
Tamamen katılıyorum. Balkonlarla camların altına üstüne takılan antenler harbiden görüntü kirliliği oluyor. Birde benim yurdum insanında anlamadığım birşey var. Bir akrabamın ikamet ettiği bina yeni bitti ve binada merkezi sistem var Eutelsat W3 , Türksat ve Hotbirt ama adam tutmuş balkona çanak anten kurmuş gelde deli olma. Varya merkezi sistem onu neden kullanmıyorsunda demiyor yönetici anlamış değilim valaha.
bi çözüm bi öneri getirmeleri lazım yoksa bu iş zor sıkıntılı işler
merkezi sistemlerde zor olur çünki merkezi sistemlerde tek türksat ayarlanıyor diğer uyduyu seyredenler yandı
[SIGPIC][/SIGPIC].
benim kişisel özgürlüğüme merkezi sistem gen vuramaz canımın istediği uyduyu izlerim bunu site yönetimi belirleyemez
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
çok tartışmalı bir konu ama her yerde her şart müsavi olmadığına göre yapacak bir şey yok antenlerle uğraşan arada birde olsa antenleri ile sevişen arkadaşlar için balkon kolaydır...
çanak kuranlar yaşadı...ama biraz zor çünkü bu kış kıyamette kimse çanakların yerini degiştiremez...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri