Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sinema TV Aksiyon ve Sinema TV Aşk Türksatta (Biss Şifre Verilmesi Yasaktır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türksatta yayın yapan kanalları yasal olmadan yayınlayan sitelere kapatma cezaları dahi veriliyor sitemizdeki arkadaşlardan ricam yasal olmayan şifreleri vermemeleri yasal yollardan verilirse tabiki sitemizde yayınlanacak bu kanallar benim görüşüm türksattan emu ile izlenmesi imkansız
    :45:

Güzel bir açıklama olmuş.Forum kuralları gereği yasal olmayan şifreleri paylaşan arkadaşlarımız alacak cezaları kendileri düşünsünler...04 Şubat 2013 tarihinden itibaren yeni forum kuraları belli olmuştur,imzamda mevcut okumanızı tavsiye ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kodları googleden araştırın..
    Konu Editor tarafından (07-02-2013 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abartıldığı kadar kaliteli yayınları yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diğer forumda bu konu açılsaydı hemen kapanırdı /burda da kapanmaması yönetimin sabırlı olması takdire şahayan ,gerçekten ;;;Bakalım ne zaman kapanacak ;;;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diğer forumda bu konu açılsaydı hemen kapanırdı /burda da kapanmaması yönetimin sabırlı olması takdire şahayan ,gerçekten ;;;Bakalım ne zaman kapanacak ;;;
    niye konu kapanacak illegal bi paylaşım yok şu ana kadar her şey forum kurallarına uygun kimse kod bi şey paylaşmamış yorum yapılıyor neresi kötü bunun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cesur55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    niye konu kapanacak illegal bi paylaşım yok şu ana kadar her şey forum kurallarına uygun kimse kod bi şey paylaşmamış yorum yapılıyor neresi kötü bunun.
    Anlamadın sen beni herhalde; ben tabi kapanmamasından yanayım ,diğer forumda bu konunun açılması bile suç sayılıyor ;anında müdahale ,burda aynı şekilde uygulamaların olmamasıı bizi sevindiriyor..işte bende bunu anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar ,hemen kapanıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Anlamadın sen beni herhalde; ben tabi kapanmamasından yanayım ,diğer forumda bu konunun açılması bile suç sayılıyor ;anında müdahale ,burda aynı şekilde uygulamaların olmamasıı bizi sevindiriyor..işte bende bunu anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar ,hemen kapanıyor..
    evet anladım . birde şunu söyleyeyim beni şaşırtan çok bildik populer bi uydu sitesi bu konulara taviz vermeyen bi siteydi orasıda bu gün alenen vermiş kodları acaba yasal olarak piyasaya mı verildi . ben dün akşam yabancı bi forumdan aldım izliyorum .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cesur55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet anladım . birde şunu söyleyeyim beni şaşırtan çok bildik populer bi uydu sitesi bu konulara taviz vermeyen bi siteydi orasıda bu gün alenen vermiş kodları acaba yasal olarak piyasaya mı verildi . ben dün akşam yabancı bi forumdan aldım izliyorum .
    evet kardeşim aynen sizin dediğiniz gibi bir çok türk uydu sitesinde akşamda beri kodlar verildi herkes de izliyor. burada tetkililerin verdirmemesinede elbette saygı duymak zorundayız her sitenın kendi kuralları var.ama zaten geçici olarak reklam amaçlı açıldığı için hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bende buldum /şuan İzliyorum /Harika Oldu ;;Keşke yasak olmasada Burdan Siz değerli Arkadaşlarıma yazsam /izleseniz...

not:ben başkaları gibi bencil ve kendini düşünen yaratıklardan değilim /benim için her zaman halk gelir /Türk vatandaşım gelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konunun bencillikle alakası yok. Supersatforum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. uyarınca yerli kanal anahtarlarını illegal ulu orta veya özel olarak paylaşmak yasaktır.

Sinema TV anahtarlarını Google'den tek aramayla bulabilirsiniz.

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri