Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Gülelim, Güldürelim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bar...

Barda, içki bardağına dalgın dalgın bakan bir adam oturuyormuş. Neredeyse yarım saattir bu durumu değişmemiş. Derken, kavgacı görünüşlü, azman bir kamyon sürücüsü bardan içeri girip adamın yanına tünemiş, adamın elinden içki bardağını alıp bir dikişte fondipleyivermiş. Zavallı adam ne yapacağını bilemeyip birden ağlamaya başlamış. Bunu gören azman kamyon sürücüsü insafa gelip:

- Hey, kes şunu, sadece şaka yaptım, sana başka bir içki ısmarlayacağım, hiç böyle ağlayan bir erkek de görmedim, demiş. Zavallı adam cevaben;

- Hayır, hiç de düşündüğün gibi değil. Bugün hayatımın en berbat günü galiba. İlkin uyuyakalmışım ve işime geç kaldım. Patronun ters günüymüş, kudurdu ve beni işten kovdu. Üzgün dargın binayi terk ederken arabamı aradım, ancak park ettiğim yerde değildi, çalınmıştı. Polise gidip durumu anlattım, ancak bir şey yapamayacaklarını söylediler. Eve dönmek için bir taksi çevirdim, taksiden inip eve girmek üzereyken cüzdanımı ve tüm kredi kartlarımı takside düşürdüğümü fark ettim. Gözden kaybolmakta olan taksiye bakakaldım. Eve girdim, o da ne? Karım yatakta bahçıvanımızla sevişmiyor mu! Hırsla oradan ayrılıp bu bara geldim. Hayatıma son vermeyi, intihar etmeyi düşünüyordum. Birden sen çıkageldin ve zehirimi içtin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kanıt...

Yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya götürür. Kasadaki kız:

- Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok, der.

Bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar. Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır. Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkar.

- İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek bir şey yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.

Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve hısla çekerek

- Ama bunun içinde bok varmış.

Yaşlı kadın devam eder:

- Evet, şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İmam Efendi...

Bir köyün camisinde imam cemaate vaaz vermektedir. Ansızın içeri dalan bir köylü köyü sel basmakta olduğunu haber verir. Bütün cemaat hemen kendilerini dışarı atıp, kaçar. Sadece imam bütün ısrarlara rağmen köyü terketmeyi reddeder ve Tanrının kendisini koruyacağını söyleyerek camide kalır. Kısa bir süre sonra sular camiye ulaşır, imam çaresiz minareye çıkar. Sular minarenin ilk katına yükselirken bir tekne imami kurtarmaya gelir. Ancak dini bütün imam, Tanrı'nın kendisini koruyacağını söyleyerek tekneye binmez. Sular yükselir, imam ikinci kata çıkmak zorunda kalır. Bir tekne daha gelir, ancak imam yine Tanrı'nın kendisini koruyacağına inancının tam olduğunu söyleyerek tekneye binmez. Sular iyice yükselir. imam artık minarenin en tepesindedir. Bir helikopter yaklaşır. İçindekiler durumun kötü olduğunu anlatarak imama helikoptere gelmesi konusunda ısrar eder. İmam helikoptere binmeyi de reddeder. Bir süre sonra sular iyice yükselir ve imam boğularak ölür. Kendisini cennetin kapısında melekler karşılar.

- Hoşgeldiniz. Cennette köşkünüz hazırlandı. Buyrun.

- Cennete girmek istediğimden emin değilim.

- Neden?

- Tanrı'ya biraz kırgınım.

- Ne oldu ki?

- Ben hayatımı ibadet ederek geçirdim. İnsanlara hep iyilik yaptım, günahtan uzak durdum. Yaşadığım köyü sel bastı, herkes kaçtı ama Tanrının beni kurtaracağına inandığımdan kaldım. Görüyorsunuz ki şimdi burdayım.

Tam bu sırada yukarıdan bir ses duyulur :

- Salağa iki tekne, bir helikopter gönderdim, binmedi. Biraz daha gecikirse köşkü de başkasına vereceğim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İki Öküz...

İki öküz otluyormuş... Biri ötekine demiş ki:
    - Bu insanlar var ya bizi şimdi besliyorlar ama sonra kesip yiyeceklermiş.
    Salam, sucuk yapacaklarmış. Bizi uyutmak için böyle taze otlar sunuyorlarmış...
    Diğer öküz ters ters bakarak söylenmiş:
    - Bırak oğlum bu komplo teorilerini.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart OtobÜs

Kadının biri dolabından gelen gıcırtıyı kesmesi için eve marangozu çağırır marangoz bakar ama bir sorun bulamaz dolap gıcırdamıyordur ve sorar
    -Abla bu dolabın bir şeyi yok ne yapayım?
    Kadın:
    -Normalde gıcırdamıyor zaten yoldan otobüs geçerken gıcırdıyor sen şimdi dolabın içine gir otobüs geçerken bakarsın. der
    -Adamda tamam der başlar beklemeye.
    Bir müdedt sonra kadının kocası eve gelir üzerini değiştirmek için dolabın kapağını açınca birde ne görsün içinde bir adam hemen sorar.
    -Ne işin var senin benim dolabımda...
    Adam:
    -Abi nedesen haklısın şimdi sana otobüs bekliyorum desem inanmazsın...

ALINTI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok sağol baya güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende olsam inanmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri