Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Gülelim, Güldürelim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Temel ve Bush

Temel, Amerikanin durduk yerde Irak`a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush`a telefon eder:
    "Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
    Bush, gülerek yanitlar:
    "Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
    Temel düsünür:
    "Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
    Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
    "Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden
    olusmaktadir!" der.
    "Hmmm..." der Temel:
    "Sizu pir süre sonra arayacagum."
    Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush`u yeniden arar:
    "Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!" Bush, ilgiyle sorar:
    "Neymis bunlar?"
    "Hacan, bizim Tursun`un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
    Bush güler:
    "Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3milyon oldu!"
    Temel yeni gelisme karsisinda biraz sıkılmıstır:
    "Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
    Birkac hafta sonra Temel, Bush`u yeniden arar:
    "Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
    Bush merakla sorar: "Neden?"
    Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
    -Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas
    esirini barinduracak yerimiz yoktur!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hindi...

Öğretmen,Öğrencilere:
    -Sizlere sorular soracağım.Birinci soruyu bilene ikinci soru
    sorulmayacak. Simdi söyle bakalım Ahmet,bir hindinin kaç tane tüyü vardır?
    -9567 tane tüyü vardır Öğretmenim!
    -Nereden öğrendin bunu?
    -Öğretmenim, hani ikinci soru sorulmayacaktı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Otobüs Bekliyorum...

Kadının biri dolabından gelen gıcırtıyı kesmesi için eve marangozu çağırır marangoz bakar ama bir sorun bulamaz dolap gıcırdamıyordur ve sorar
    -Abla bu dolabın bir şeyi yok ne yapayım?
    Kadın:
    -Normalde gıcırdamıyor zaten yoldan otobüs geçerken gıcırdıyor sen şimdi dolabın içine gir otobüs geçerken bakarsın. der
    -Adamda tamam der başlar beklemeye.
    Bir müdedt sonra kadının kocası eve gelir üzerini değiştirmek için dolabın kapağını açınca birde ne görsün içinde bir adam hemen sorar.
    -Ne işin var senin benim dolabımda...
    Adam:
    -Abi nedesen haklısın şimdi sana otobüs bekliyorum desem inanmazsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Çılgın Çocuk...

Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafı seyrediyormuş... derken yanına bir delikanli gelmiş ki saçları kırmızı, turuncu, mavi, sarı renk boyalı... Adam çocuğa bakakalmış... Çocuk da küstah bir sesle:
    - "Ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca bişey yapmadın mı!" demiş... Adam gülümsemiş:
    - "Yaptım.. bir seferinde çok sarhoştum ve bir papağanı becermiştim.. Şimdi de acaba sen benim oğlum musun diye merak ediyorum..."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Açıkgöz Hasta...

Çok akıllı geçinen bir hasta kapısında "ikinci kez gelen hastalardan yarım ücret alınır" yazılı doktorun odasına ilk defa girdi.
    Gülerek :
    -Bakın doktorcuğum, yine ben geldim, hatırladınız mı beni?dedi.
    Doktor da güldü :
    -Tabii, hatırlamaz olur muyum?
    -Eeee? Muayene etmeyecek misiniz?İlaç vermeyecek misiniz?
    -Hayır gerekmez...Geçen gelişinizde verdiğim ilaca devam edin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İyi Para...

Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var.. damat rahibin yanina yaklasip isildiyor.. "Bakin.. size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. hani su bana soracaginiz sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?" kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum... " Rahip gulumseyerek basini salliyor ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri donuyor... Ve dugun basliyor... herkes yerini aliyor, gelin ve damat rahibin onunde bulusuyor ve yeminler okunmaya baslaniyor.... Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parliyor.. ve rahip damata soruyor: "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize,her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize,ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?" Tabi damat bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi aciliyor..saga sola bakiyor.. bi yutkunuyor.. ve kisik bir sesle: "E..eee..evet efendim"... Ve toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikiliyor: "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!" Rahip gulumseyerek cevapliyor: "Esiniz daha iyi para verdi.... "

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Terbİyesİzlİk...

Bayan profesör, solunum olayını sormak amacıyla sigarasından bir nefes çekip öğrencisinin yüzüne üfledi.
    - Söyle bakalım, bu nedir?
    - Terbiyesizliktir, efendim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İptal...

Sekreterine:
    "Hafta sonundaki tüm randevularım iptal edildi mi kızım?" dedi.
    - Ettim, beyefendi. En çok da Leman Hanım üzüldü. Cumartesi günü onunla evlenecektiniz ya..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TatlanmamiŞ...

Akıl hastanesinin bahçesinde geziyorlardı. Durdu, havuza eğilip ağzına biraz su aldı, doğrulup püskürttü. Yanındaki arkadaşı sordu:
    - Ne oldu?
    - Sabah iki şeker attım, su hala tatlanmamış.
    - Elbet tatsız olacak. Karıştırdın mı ki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Latİnce Ad....

Hasta, doktora derdini anlattı:
    - Sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum. Canım çalışmak da istemiyor.
    - Şikayetiniz bunlar mı?
    - Evet.
    - Bunun adı tembellik.
    - Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayım demek için bunun Latince bir adı yok mu?

Sayfa 6/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri