Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Gülelim, Güldürelim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bana kadın olduğumu göster!

Bir uçak yolculuğunda, uçak okyanusu geçerken korkunc bir sallantı olur. Uçak korkunç bir şekilde sallanır, kanadının biri kopar.O sırada, bir kadın bütün kontrolunu kaybeder. Ayağa kalkar, uçağın en ucuna gider ve bağırmaya başlar...

Ölmek için çok gencim !

Eğer ölmek zorundaysam, hayatımın son anlarında unutulmaz dakikalar yaşamak istiyorum !Bir yığın avantürüm oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadın olduğumu hissettiremedi. Kadınlığımı hissetmek istiyorum.Bu uçakta bana kadın olduğumu gösterecek bir erkek var mı ?? !!

Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir şekilde kadına bakmaya başlar.Uçağın en arkasında bir adam kalkar.
    Der ki :
    Sana kadın olduğunu göstereceğim.

Adam rüyalardaki erkeklere benzer. İri, esrarengiz, simsiyah parlak saçlar mavi gözler. Yavaş yavaş koridorda ilerler, gömleğinin düğmelerini birer birer sökmeye başlar.

Uçakta herkes hareketsiz bekler.Adam yaklaştıkca kadının nefesi hızlanır.Adam gömleğini çıkarır. Kadına iyice yaklaşır, göğüs kasları kıpırdar.Çok seksi bir hareketle gömleğini kadına uzatır ve der :

Ütüle şunu !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dalda üstüne tanımam nerden buluyon sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Patron ve Sekreteri...

Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yuruyusten sonra usumus ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye bulunmaktadir Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak,yatagi sekreterine verir, "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatagina yatar,adam uyku tulumunun icine girerek fermuari ceker. Bir sure sonra tam uyumak uzereyken, sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben cok usuyorum." Adam fermuari acar, uyku tulumundan cikar,bir battaniye alip kadinin uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer,tam uyumak uzereyken yine sekreterinin sesini duyar;"Efendim, ben hala cok usuyorum." Adam yine fermuari indirir,tulumdan cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku tulumuna girerek fermuari ceker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; "Ben yine coooook usuyorum". Adam yattigi yerden; "Bir fikrim var." der, "Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse goremez,istersen evliymisiz gibi davranabiliriz." Genc kadin kikirdar;"Tamam, bana gore hava hos." Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar bagirir;"OYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lastik...

Bir gün Izmir' de Belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaslarla. Bizim arkadas bos yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yasli bi amca geldi. Arkadas da killigina adama yer vermedi. Adam o arkadasin oturdugu koltugun yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini bekliyor. Fakat arkadas yerini vermedi. Neyse adamcagizin da yazik bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo. Arkadas dayanamadi ve yasli amcaya
    -Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz dedi.
    Adam söyle bakti sonra
    -o lastigi zamaninda baban taksaydi simdi sen olmazdin, ben de orda oturuyo olurdum deyince bütün otobüs koptu.
    Arkadas o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şehmuz...

şehmus bır gun okula gozu şiş olarak gelır
    ögretman sorur;
    ne oldu şehmus
    şehmus;
    hocam babam aksam eve geldı
    ali uyudun mu? ses yok
    mehmetuyudun mu? ses yok
    neco uyudun mu? ses yok
    şehmus uyudun mu uymadım baba dedım benı dövdu.
    ogretmen;
    oglum uyumasan bıle sesını cıkarkma dedı
    ertesı gun şehmus hertarafı yara halde gelır
    ogretmen;
    sorar ne oldu oglum
    şehmus hocam
    babam aksam eve geldı
    alı uyudun mu? ses yok
    mehmet uyudun mu ses yok
    neco uyudun mu? ses yok
    şehmus uyudunmu sesımı cıkart madım
    babam anneme hadı ben gıdıyorum sen de gel dedi
    bende gelım ben gelım dedım benı dövdu
    ögretmen oglumonlar kendı aralarında gıdıp gıdıp gelırler
    sen karısma
    tamam hocam dedı.
    şehmus ertesı gun ayagı sakat olarak gelır
    hoca sorar ne oldu şehmus
    şehmus;
    hocam;
    babam aksam eve geldı
    alı uyudun mu ses yok
    mehmet uyudun mu ses yok
    neco uyudun mu ses yok
    şehmus uydun mu sesımı cıkartmadın
    neyse babam anamın arkasına gectı
    anam bagırıyordu cocuk ıstıyorum cocuk ıstıyorum
    fırsat bu fırsat dıyerek babamın arkasına gectım
    bısıklet ıstıyorum bısıklet ıstıyorum dedım
    benı bu hale getırdı hocam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hemen Eve Gel...

temel 1 sınıftayken hoca sınıfa sorar kım cennete gıtmek ıster.cennete gıtmek ısteyenler parmak kaldırsın. butun sınıf kaldırır bır temel harıc haoca temele sorar sen neden parmak kaldırmadım temel cevap verırı anem dedkı okuldan cıktın mı hemen eve gel...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Temel ile Dursun...

birgün temelle dursun 100 katlı bir otele gitmişler.100cü kata bir oda almışlar asansöre çıkmışlar 25 inci kata çıkmışlar dursun temele demişki temel sana bişi söyliycem demiş temelde yukarda söylersin demiş 50inci kata gelmişler dursun temele yine temel sana bişi söyliycem demiş temelde yukarda söylersin demiş 75inci kata çıkmışlar dursun yine aynı şeyi tekrar etmiş temel yine yukarda söylersin demiş 99uncu kata çıkmışlar tekrar dursun temel sana bişi dicem demiş oda yukarda söylersin demiş 100üncü kata çıkmışlar temel dursuna demişki dursun nıoldu bana bişi dicektin demiş dursunda anahtarı aşşada unuttum demiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ezan...

bir cami imamı bir kıza asık olmus. en sonunda kıza acılmaya karar vermiş. imam gitmiş kızla konusmus kız imamı reddetmiş. imamda reddedildikten sonra ezan okumak için minareye cıkmıs. mikrofonu eline almıs. bu ezanı sevipte kavusamayanlar için okuyorum demiş)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Unuttum...

biri 95lik diğeri 90lık olan iki yaşlı delikanlı 95lik olanın evinde oturuyorlarmış . 95lik delikanlı eşinden bir istekte bulunacağı zaman aşkım , canım , tatlım , hayatım gibi tabirler kullanıyormuş . bu durum arkadaşının dikkatini çekmiş . hanım mutfağa gittiği sıra arkadaşı'helal olsun , bu yaştan sonrada eşine aşkım , canım , tatlım gibi güzel kelimeler kullanıyorsun'demiş . o da arkadaşına 'yaa sorma , 10 yıldan beri hanımın adını unuttum , şimdide soramıyorum 'demiş .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aynadaki Adam...

Temel aynalı sigaralığından bir tane sigara çıkarmış, o anda gözü aynaya takılmış;
    - ula dursun demiş,
    - Ha bu aynadaki adam baa tanıdık geliy demiş.
    Dursun aynayı temelden almış, şöyle bir bakmış,
    - ula salak demiş
    - tabi tanıdık gelir bu benim ............

Sayfa 8/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri