Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 12/13 ÝlkÝlk ... 2345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: Gülelim, Güldürelim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bar...

Barda, içki bardaðýna dalgýn dalgýn bakan bir adam oturuyormuþ. Neredeyse yarým saattir bu durumu deðiþmemiþ. Derken, kavgacý görünüþlü, azman bir kamyon sürücüsü bardan içeri girip adamýn yanýna tünemiþ, adamýn elinden içki bardaðýný alýp bir dikiþte fondipleyivermiþ. Zavallý adam ne yapacaðýný bilemeyip birden aðlamaya baþlamýþ. Bunu gören azman kamyon sürücüsü insafa gelip:

- Hey, kes þunu, sadece þaka yaptým, sana baþka bir içki ýsmarlayacaðým, hiç böyle aðlayan bir erkek de görmedim, demiþ. Zavallý adam cevaben;

- Hayýr, hiç de düþündüðün gibi deðil. Bugün hayatýmýn en berbat günü galiba. Ýlkin uyuyakalmýþým ve iþime geç kaldým. Patronun ters günüymüþ, kudurdu ve beni iþten kovdu. Üzgün dargýn binayi terk ederken arabamý aradým, ancak park ettiðim yerde deðildi, çalýnmýþtý. Polise gidip durumu anlattým, ancak bir þey yapamayacaklarýný söylediler. Eve dönmek için bir taksi çevirdim, taksiden inip eve girmek üzereyken cüzdanýmý ve tüm kredi kartlarýmý takside düþürdüðümü fark ettim. Gözden kaybolmakta olan taksiye bakakaldým. Eve girdim, o da ne? Karým yatakta bahçývanýmýzla seviþmiyor mu! Hýrsla oradan ayrýlýp bu bara geldim. Hayatýma son vermeyi, intihar etmeyi düþünüyordum. Birden sen çýkageldin ve zehirimi içtin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kanýt...

Yaþlý bir kadýn kedi mamasý almak için markete gider. Üç kutu alýp kasaya götürür. Kasadaki kýz:

- Üzgünüm bayan ama bunlarý alabilmeniz için kediniz olduðunu kanýtlamanýz gerekir. Bir çok yaþlý insan bunlarý kendileri yemek için aldýklarýndan kediniz olduðuna inanmadan size bunlarý satma yetkimiz yok, der.

Bunun üzerine yaþlý bayan eve gidip kedisini alýr ve markete getirir. Market bunun üzerine kadýna kedi mamasýný satar. Ertesi gün yine yaþlý kadýn üç kutu köpek mamasý almaya kalkar. Kasiyer yine kadýndan köpeði olduðuna dair bir kanýt ister. Çünkü yaþlý insanlar bazen de köpek mamasý yemektedirler. Bunun üzerine kadýn yine evine döner köpeðini alýp markete gelir ve mamalarý alýr. Ertesi gün yine yaþlý bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardýr. Kasiyere gider ve elini içine sokmasýný söyler. Kasiyer korkar.

- Ýnanýn, kutunun içinde size zarar verebilecek bir þey yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.

Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve hýsla çekerek

- Ama bunun içinde bok varmýþ.

Yaþlý kadýn devam eder:

- Evet, þimdi lütfen üç rulo tuvalet kaðýdý alabilir miyim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýmam Efendi...

Bir köyün camisinde imam cemaate vaaz vermektedir. Ansýzýn içeri dalan bir köylü köyü sel basmakta olduðunu haber verir. Bütün cemaat hemen kendilerini dýþarý atýp, kaçar. Sadece imam bütün ýsrarlara raðmen köyü terketmeyi reddeder ve Tanrýnýn kendisini koruyacaðýný söyleyerek camide kalýr. Kýsa bir süre sonra sular camiye ulaþýr, imam çaresiz minareye çýkar. Sular minarenin ilk katýna yükselirken bir tekne imami kurtarmaya gelir. Ancak dini bütün imam, Tanrý'nýn kendisini koruyacaðýný söyleyerek tekneye binmez. Sular yükselir, imam ikinci kata çýkmak zorunda kalýr. Bir tekne daha gelir, ancak imam yine Tanrý'nýn kendisini koruyacaðýna inancýnýn tam olduðunu söyleyerek tekneye binmez. Sular iyice yükselir. imam artýk minarenin en tepesindedir. Bir helikopter yaklaþýr. Ýçindekiler durumun kötü olduðunu anlatarak imama helikoptere gelmesi konusunda ýsrar eder. Ýmam helikoptere binmeyi de reddeder. Bir süre sonra sular iyice yükselir ve imam boðularak ölür. Kendisini cennetin kapýsýnda melekler karþýlar.

- Hoþgeldiniz. Cennette köþkünüz hazýrlandý. Buyrun.

- Cennete girmek istediðimden emin deðilim.

- Neden?

- Tanrý'ya biraz kýrgýným.

- Ne oldu ki?

- Ben hayatýmý ibadet ederek geçirdim. Ýnsanlara hep iyilik yaptým, günahtan uzak durdum. Yaþadýðým köyü sel bastý, herkes kaçtý ama Tanrýnýn beni kurtaracaðýna inandýðýmdan kaldým. Görüyorsunuz ki þimdi burdayým.

Tam bu sýrada yukarýdan bir ses duyulur :

- Salaða iki tekne, bir helikopter gönderdim, binmedi. Biraz daha gecikirse köþkü de baþkasýna vereceðim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýki Öküz...

Ýki öküz otluyormuþ... Biri ötekine demiþ ki:
    - Bu insanlar var ya bizi þimdi besliyorlar ama sonra kesip yiyeceklermiþ.
    Salam, sucuk yapacaklarmýþ. Bizi uyutmak için böyle taze otlar sunuyorlarmýþ...
    Diðer öküz ters ters bakarak söylenmiþ:
    - Býrak oðlum bu komplo teorilerini.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eline saðlýk.teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart OtobÜs

Kadýnýn biri dolabýndan gelen gýcýrtýyý kesmesi için eve marangozu çaðýrýr marangoz bakar ama bir sorun bulamaz dolap gýcýrdamýyordur ve sorar
    -Abla bu dolabýn bir þeyi yok ne yapayým?
    Kadýn:
    -Normalde gýcýrdamýyor zaten yoldan otobüs geçerken gýcýrdýyor sen þimdi dolabýn içine gir otobüs geçerken bakarsýn. der
    -Adamda tamam der baþlar beklemeye.
    Bir müdedt sonra kadýnýn kocasý eve gelir üzerini deðiþtirmek için dolabýn kapaðýný açýnca birde ne görsün içinde bir adam hemen sorar.
    -Ne iþin var senin benim dolabýmda...
    Adam:
    -Abi nedesen haklýsýn þimdi sana otobüs bekliyorum desem inanmazsýn...

ALINTI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok saðol baya güzel

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende olsam inanmam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sayfa 12/13 ÝlkÝlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri