Barda, içki bardaðýna dalgýn dalgýn bakan bir adam oturuyormuþ. Neredeyse yarým saattir bu durumu deðiþmemiþ. Derken, kavgacý görünüþlü, azman bir kamyon sürücüsü bardan içeri girip adamýn yanýna tünemiþ, adamýn elinden içki bardaðýný alýp bir dikiþte fondipleyivermiþ. Zavallý adam ne yapacaðýný bilemeyip birden aðlamaya baþlamýþ. Bunu gören azman kamyon sürücüsü insafa gelip:
- Hey, kes þunu, sadece þaka yaptým, sana baþka bir içki ýsmarlayacaðým, hiç böyle aðlayan bir erkek de görmedim, demiþ. Zavallý adam cevaben;
- Hayýr, hiç de düþündüðün gibi deðil. Bugün hayatýmýn en berbat günü galiba. Ýlkin uyuyakalmýþým ve iþime geç kaldým. Patronun ters günüymüþ, kudurdu ve beni iþten kovdu. Üzgün dargýn binayi terk ederken arabamý aradým, ancak park ettiðim yerde deðildi, çalýnmýþtý. Polise gidip durumu anlattým, ancak bir þey yapamayacaklarýný söylediler. Eve dönmek için bir taksi çevirdim, taksiden inip eve girmek üzereyken cüzdanýmý ve tüm kredi kartlarýmý takside düþürdüðümü fark ettim. Gözden kaybolmakta olan taksiye bakakaldým. Eve girdim, o da ne? Karým yatakta bahçývanýmýzla seviþmiyor mu! Hýrsla oradan ayrýlýp bu bara geldim. Hayatýma son vermeyi, intihar etmeyi düþünüyordum. Birden sen çýkageldin ve zehirimi içtin.
![]()
![]()
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri