Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/13 ÝlkÝlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Gülelim, Güldürelim....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Temel ve Bush

Temel, Amerikanin durduk yerde Irak`a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush`a telefon eder:
    "Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
    Bush, gülerek yanitlar:
    "Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
    Temel düsünür:
    "Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
    Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
    "Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden
    olusmaktadir!" der.
    "Hmmm..." der Temel:
    "Sizu pir süre sonra arayacagum."
    Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush`u yeniden arar:
    "Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!" Bush, ilgiyle sorar:
    "Neymis bunlar?"
    "Hacan, bizim Tursun`un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
    Bush güler:
    "Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3milyon oldu!"
    Temel yeni gelisme karsisinda biraz sýkýlmýstýr:
    "Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
    Birkac hafta sonra Temel, Bush`u yeniden arar:
    "Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
    Bush merakla sorar: "Neden?"
    Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
    -Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas
    esirini barinduracak yerimiz yoktur!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Hindi...

Öðretmen,Öðrencilere:
    -Sizlere sorular soracaðým.Birinci soruyu bilene ikinci soru
    sorulmayacak. Simdi söyle bakalým Ahmet,bir hindinin kaç tane tüyü vardýr?
    -9567 tane tüyü vardýr Öðretmenim!
    -Nereden öðrendin bunu?
    -Öðretmenim, hani ikinci soru sorulmayacaktý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Otobüs Bekliyorum...

Kadýnýn biri dolabýndan gelen gýcýrtýyý kesmesi için eve marangozu çaðýrýr marangoz bakar ama bir sorun bulamaz dolap gýcýrdamýyordur ve sorar
    -Abla bu dolabýn bir þeyi yok ne yapayým?
    Kadýn:
    -Normalde gýcýrdamýyor zaten yoldan otobüs geçerken gýcýrdýyor sen þimdi dolabýn içine gir otobüs geçerken bakarsýn. der
    -Adamda tamam der baþlar beklemeye.
    Bir müdedt sonra kadýnýn kocasý eve gelir üzerini deðiþtirmek için dolabýn kapaðýný açýnca birde ne görsün içinde bir adam hemen sorar.
    -Ne iþin var senin benim dolabýmda...
    Adam:
    -Abi nedesen haklýsýn þimdi sana otobüs bekliyorum desem inanmazsýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Çýlgýn Çocuk...

Yaþlý bir amca parkta bir banka çökmüþ etrafý seyrediyormuþ... derken yanýna bir delikanli gelmiþ ki saçlarý kýrmýzý, turuncu, mavi, sarý renk boyalý... Adam çocuða bakakalmýþ... Çocuk da küstah bir sesle:
    - "Ne var moruk, sen hayatýnda hiç çýlgýnca biþey yapmadýn mý!" demiþ... Adam gülümsemiþ:
    - "Yaptým.. bir seferinde çok sarhoþtum ve bir papaðaný becermiþtim.. Þimdi de acaba sen benim oðlum musun diye merak ediyorum..."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Açýkgöz Hasta...

Çok akýllý geçinen bir hasta kapýsýnda "ikinci kez gelen hastalardan yarým ücret alýnýr" yazýlý doktorun odasýna ilk defa girdi.
    Gülerek :
    -Bakýn doktorcuðum, yine ben geldim, hatýrladýnýz mý beni?dedi.
    Doktor da güldü :
    -Tabii, hatýrlamaz olur muyum?
    -Eeee? Muayene etmeyecek misiniz?Ýlaç vermeyecek misiniz?
    -Hayýr gerekmez...Geçen geliþinizde verdiðim ilaca devam edin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýyi Para...

Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var.. damat rahibin yanina yaklasip isildiyor.. "Bakin.. size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. hani su bana soracaginiz sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?" kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum... " Rahip gulumseyerek basini salliyor ve damat rahibin avucuna $100 sýkýþtýrýp iceri donuyor... Ve dugun basliyor... herkes yerini aliyor, gelin ve damat rahibin onunde bulusuyor ve yeminler okunmaya baslaniyor.... Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parliyor.. ve rahip damata soruyor: "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize,her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize,ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?" Tabi damat bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi aciliyor..saga sola bakiyor.. bi yutkunuyor.. ve kisik bir sesle: "E..eee..evet efendim"... Ve toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikiliyor: "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!" Rahip gulumseyerek cevapliyor: "Esiniz daha iyi para verdi.... "

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TerbÝyesÝzlÝk...

Bayan profesör, solunum olayýný sormak amacýyla sigarasýndan bir nefes çekip öðrencisinin yüzüne üfledi.
    - Söyle bakalým, bu nedir?
    - Terbiyesizliktir, efendim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýptal...

Sekreterine:
    "Hafta sonundaki tüm randevularým iptal edildi mi kýzým?" dedi.
    - Ettim, beyefendi. En çok da Leman Haným üzüldü. Cumartesi günü onunla evlenecektiniz ya..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TatlanmamiÞ...

Akýl hastanesinin bahçesinde geziyorlardý. Durdu, havuza eðilip aðzýna biraz su aldý, doðrulup püskürttü. Yanýndaki arkadaþý sordu:
    - Ne oldu?
    - Sabah iki þeker attým, su hala tatlanmamýþ.
    - Elbet tatsýz olacak. Karýþtýrdýn mý ki?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart LatÝnce Ad....

Hasta, doktora derdini anlattý:
    - Sabahlarý bir türlü yataktan kalkamýyorum. Caným çalýþmak da istemiyor.
    - Þikayetiniz bunlar mý?
    - Evet.
    - Bunun adý tembellik.
    - Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayým demek için bunun Latince bir adý yok mu?

Sayfa 6/13 ÝlkÝlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri