Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 8/13 ÝlkÝlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Gülelim, Güldürelim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bana kadýn olduðumu göster!

Bir uçak yolculuðunda, uçak okyanusu geçerken korkunc bir sallantý olur. Uçak korkunç bir þekilde sallanýr, kanadýnýn biri kopar.O sýrada, bir kadýn bütün kontrolunu kaybeder. Ayaða kalkar, uçaðýn en ucuna gider ve baðýrmaya baþlar...

Ölmek için çok gencim !

Eðer ölmek zorundaysam, hayatýmýn son anlarýnda unutulmaz dakikalar yaþamak istiyorum !Bir yýðýn avantürüm oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadýn olduðumu hissettiremedi. Kadýnlýðýmý hissetmek istiyorum.Bu uçakta bana kadýn olduðumu gösterecek bir erkek var mý ?? !!

Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir þekilde kadýna bakmaya baþlar.Uçaðýn en arkasýnda bir adam kalkar.
    Der ki :
    Sana kadýn olduðunu göstereceðim.

Adam rüyalardaki erkeklere benzer. Ýri, esrarengiz, simsiyah parlak saçlar mavi gözler. Yavaþ yavaþ koridorda ilerler, gömleðinin düðmelerini birer birer sökmeye baþlar.

Uçakta herkes hareketsiz bekler.Adam yaklaþtýkca kadýnýn nefesi hýzlanýr.Adam gömleðini çýkarýr. Kadýna iyice yaklaþýr, göðüs kaslarý kýpýrdar.Çok seksi bir hareketle gömleðini kadýna uzatýr ve der :

Ütüle þunu !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dalda üstüne tanımam nerden buluyon sağolasın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Patron ve Sekreteri...

Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yuruyusten sonra usumus ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye bulunmaktadir Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak,yatagi sekreterine verir, "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatagina yatar,adam uyku tulumunun icine girerek fermuari ceker. Bir sure sonra tam uyumak uzereyken, sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben cok usuyorum." Adam fermuari acar, uyku tulumundan cikar,bir battaniye alip kadinin uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer,tam uyumak uzereyken yine sekreterinin sesini duyar;"Efendim, ben hala cok usuyorum." Adam yine fermuari indirir,tulumdan cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku tulumuna girerek fermuari ceker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; "Ben yine coooook usuyorum". Adam yattigi yerden; "Bir fikrim var." der, "Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse goremez,istersen evliymisiz gibi davranabiliriz." Genc kadin kikirdar;"Tamam, bana gore hava hos." Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar bagirir;"OYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lastik...

Bir gün Izmir' de Belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaslarla. Bizim arkadas bos yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yasli bi amca geldi. Arkadas da killigina adama yer vermedi. Adam o arkadasin oturdugu koltugun yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini bekliyor. Fakat arkadas yerini vermedi. Neyse adamcagizin da yazik bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo. Arkadas dayanamadi ve yasli amcaya
    -Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz dedi.
    Adam söyle bakti sonra
    -o lastigi zamaninda baban taksaydi simdi sen olmazdin, ben de orda oturuyo olurdum deyince bütün otobüs koptu.
    Arkadas o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Þehmuz...

þehmus býr gun okula gozu þiþ olarak gelýr
    ögretman sorur;
    ne oldu þehmus
    þehmus;
    hocam babam aksam eve geldý
    ali uyudun mu? ses yok
    mehmetuyudun mu? ses yok
    neco uyudun mu? ses yok
    þehmus uyudun mu uymadým baba dedým bený dövdu.
    ogretmen;
    oglum uyumasan býle sesýný cýkarkma dedý
    ertesý gun þehmus hertarafý yara halde gelýr
    ogretmen;
    sorar ne oldu oglum
    þehmus hocam
    babam aksam eve geldý
    alý uyudun mu? ses yok
    mehmet uyudun mu ses yok
    neco uyudun mu? ses yok
    þehmus uyudunmu sesýmý cýkart madým
    babam anneme hadý ben gýdýyorum sen de gel dedi
    bende gelým ben gelým dedým bený dövdu
    ögretmen oglumonlar kendý aralarýnda gýdýp gýdýp gelýrler
    sen karýsma
    tamam hocam dedý.
    þehmus ertesý gun ayagý sakat olarak gelýr
    hoca sorar ne oldu þehmus
    þehmus;
    hocam;
    babam aksam eve geldý
    alý uyudun mu ses yok
    mehmet uyudun mu ses yok
    neco uyudun mu ses yok
    þehmus uydun mu sesýmý cýkartmadýn
    neyse babam anamýn arkasýna gectý
    anam bagýrýyordu cocuk ýstýyorum cocuk ýstýyorum
    fýrsat bu fýrsat dýyerek babamýn arkasýna gectým
    býsýklet ýstýyorum býsýklet ýstýyorum dedým
    bený bu hale getýrdý hocam...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Hemen Eve Gel...

temel 1 sýnýftayken hoca sýnýfa sorar kým cennete gýtmek ýster.cennete gýtmek ýsteyenler parmak kaldýrsýn. butun sýnýf kaldýrýr býr temel harýc haoca temele sorar sen neden parmak kaldýrmadým temel cevap verýrý anem dedký okuldan cýktýn mý hemen eve gel...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Temel ile Dursun...

birgün temelle dursun 100 katlý bir otele gitmiþler.100cü kata bir oda almýþlar asansöre çýkmýþlar 25 inci kata çýkmýþlar dursun temele demiþki temel sana biþi söyliycem demiþ temelde yukarda söylersin demiþ 50inci kata gelmiþler dursun temele yine temel sana biþi söyliycem demiþ temelde yukarda söylersin demiþ 75inci kata çýkmýþlar dursun yine ayný þeyi tekrar etmiþ temel yine yukarda söylersin demiþ 99uncu kata çýkmýþlar tekrar dursun temel sana biþi dicem demiþ oda yukarda söylersin demiþ 100üncü kata çýkmýþlar temel dursuna demiþki dursun nýoldu bana biþi dicektin demiþ dursunda anahtarý aþþada unuttum demiþ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ezan...

bir cami imamý bir kýza asýk olmus. en sonunda kýza acýlmaya karar vermiþ. imam gitmiþ kýzla konusmus kýz imamý reddetmiþ. imamda reddedildikten sonra ezan okumak için minareye cýkmýs. mikrofonu eline almýs. bu ezaný sevipte kavusamayanlar için okuyorum demiþ)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Unuttum...

biri 95lik diðeri 90lýk olan iki yaþlý delikanlý 95lik olanýn evinde oturuyorlarmýþ . 95lik delikanlý eþinden bir istekte bulunacaðý zaman aþkým , caným , tatlým , hayatým gibi tabirler kullanýyormuþ . bu durum arkadaþýnýn dikkatini çekmiþ . haným mutfaða gittiði sýra arkadaþý'helal olsun , bu yaþtan sonrada eþine aþkým , caným , tatlým gibi güzel kelimeler kullanýyorsun'demiþ . o da arkadaþýna 'yaa sorma , 10 yýldan beri hanýmýn adýný unuttum , þimdide soramýyorum 'demiþ .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aynadaki Adam...

Temel aynalý sigaralýðýndan bir tane sigara çýkarmýþ, o anda gözü aynaya takýlmýþ;
    - ula dursun demiþ,
    - Ha bu aynadaki adam baa tanýdýk geliy demiþ.
    Dursun aynayý temelden almýþ, þöyle bir bakmýþ,
    - ula salak demiþ
    - tabi tanýdýk gelir bu benim ............

Sayfa 8/13 ÝlkÝlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri