Bir uçak yolculuðunda, uçak okyanusu geçerken korkunc bir sallantý olur. Uçak korkunç bir þekilde sallanýr, kanadýnýn biri kopar.O sýrada, bir kadýn bütün kontrolunu kaybeder. Ayaða kalkar, uçaðýn en ucuna gider ve baðýrmaya baþlar...
Ölmek için çok gencim !
Eðer ölmek zorundaysam, hayatýmýn son anlarýnda unutulmaz dakikalar yaþamak istiyorum !Bir yýðýn avantürüm oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadýn olduðumu hissettiremedi. Kadýnlýðýmý hissetmek istiyorum.Bu uçakta bana kadýn olduðumu gösterecek bir erkek var mý ?? !!
Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir þekilde kadýna bakmaya baþlar.Uçaðýn en arkasýnda bir adam kalkar.
Der ki :
Sana kadýn olduðunu göstereceðim.
Adam rüyalardaki erkeklere benzer. Ýri, esrarengiz, simsiyah parlak saçlar mavi gözler. Yavaþ yavaþ koridorda ilerler, gömleðinin düðmelerini birer birer sökmeye baþlar.
Uçakta herkes hareketsiz bekler.Adam yaklaþtýkca kadýnýn nefesi hýzlanýr.Adam gömleðini çýkarýr. Kadýna iyice yaklaþýr, göðüs kaslarý kýpýrdar.Çok seksi bir hareketle gömleðini kadýna uzatýr ve der :
Ütüle þunu !!!
![]()
![]()
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý
)

Yer imleri