REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 9400 vci Yardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 vci Yardım

Cihaza yazılım atıp sonra cihazı açınca cihazın ekranında sadece menü yazıyor. kanallar görünmüyor. menüde de kanal ayarları, favori kanal düzenleme görünmüyor. makineyi tekrar eski hale kurulumdan "eski ayarlara" dön kısmından getiriyorum.
    yazılım esnasında hiçbir hata vermiyor. ama sonrası kanallar görünmüyor. ilk defa başıma böyle bi olay geldi. nerede hata yapıyorum? ne yapmam gerekiyor?
    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
    Konu efe009 tarafından (16-10-2006 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Original yazılım atmayı denedinizmi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Original yazılım atmayı denedinizmi?
    goldmasterin kendi sitesinden indirdiğim yazılımda da aynı durum meydana geldi. ama buradan indiridiğim son yazılım da böyle birşey olmadı. yani bazen oluyor bazen olmuyor. nasıl iş anlamadım. teşekkürler.

4. 19-10-2006, 14:53

Sebep
    Mesaj tekrarı oldugu için

5. 19-10-2006, 14:53

Sebep
    Mesaj tekrarı oldugu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı efe009 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmasterin kendi sitesinden indirdiğim yazılımda da aynı durum meydana geldi. ama buradan indiridiğim son yazılım da böyle birşey olmadı. yani bazen oluyor bazen olmuyor. nasıl iş anlamadım. teşekkürler.
    Çihazınızda kanal ayarlarını yaptıkdan sonra kanal ayarlarını saklayıp gerektiginde tekrar önceki ayarlara hemen dönebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri