REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Galatasaray Schalke 04 Maçını Veren Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

s.a arkadaşlar media link blackparther
    server ne kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis5 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    s.a arkadaşlar media link blackparther
    server ne kadar
    nasıl yani ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim 1 sene aldım cihazı modemden internet kablosuyşa medialink blackpanther cihazına bağlanarak şifreli kanalları izliodum sonra ne olduysa hiç bi kanal açılmadı nedeni para verip öyle açılıomus nasıl yapıcam ben bunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler iyi aksamlar.Yeniyim hiçbirşey anlamadım.Biraz ugrastım Simple tv indirdim kurdum.Verdiginiz kodlar simple tv de nereye yazılacak.Bana bir yardımcı olun su macı seyredeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaslar goldmaster 57000 cı cihazına sahibim. kanal ararken az tv nin frekanslarını yazdıktan sonra kanal bulunmuyor biri yarım edebilir mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yasarkd1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaslar goldmaster 57000 cı cihazına sahibim. kanal ararken az tv nin frekanslarını yazdıktan sonra kanal bulunmuyor biri yarım edebilir mi ?
    nasıl bulunmuyor frekansı girince sinyal gemiyormu eğer sinyal geliyorsa bulunmaması imkansız sinyal gelmiyoesa ekipmanında bişey vardır[çamak lnb dayzek] gibi bimem anlatabildimmi....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı monsterr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş bunlar kaç sn geriden gelir ortalama bilgin var mı? aynı kanalı simple tvde kontrol ettim mesela, torrentte simpleye göre 7-8 sn geriden geliyor. tvdeki yayına göre kaç sn dir acaba?
    Kanala göre değişir ortalama
    1 ~ 2 dakika geriden gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeni sürüm. Torrent Stream 2.0.8.2

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet.
    izlemek için Torrent Stream 2.0.8.2 indirmelisiniz
    http://yadi.sk/d/qC1EwLhA2lFyn)
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linkleri kopyala simple tv ekranına ters tıkla dosya yazısının üstüne gel orda link aç a bas ve yapıştır.tamama bas açılır kanal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. macini izleyebilirsiniz.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri