Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Galatasaray Schalke 04 Maçýný Veren Kanallar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

s.a arkadaþlar media link blackparther
    server ne kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý reis5 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    s.a arkadaþlar media link blackparther
    server ne kadar
    nasýl yani ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþim 1 sene aldým cihazý modemden internet kablosuyþa medialink blackpanther cihazýna baðlanarak þifreli kanallarý izliodum sonra ne olduysa hiç bi kanal açýlmadý nedeni para verip öyle açýlýomus nasýl yapýcam ben bunu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beyler iyi aksamlar.Yeniyim hiçbirþey anlamadým.Biraz ugrastým Simple tv indirdim kurdum.Verdiginiz kodlar simple tv de nereye yazýlacak.Bana bir yardýmcý olun su macý seyredeyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaslar goldmaster 57000 cý cihazýna sahibim. kanal ararken az tv nin frekanslarýný yazdýktan sonra kanal bulunmuyor biri yarým edebilir mi ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yasarkd1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaslar goldmaster 57000 cý cihazýna sahibim. kanal ararken az tv nin frekanslarýný yazdýktan sonra kanal bulunmuyor biri yarým edebilir mi ?
    nasýl bulunmuyor frekansý girince sinyal gemiyormu eðer sinyal geliyorsa bulunmamasý imkansýz sinyal gelmiyoesa ekipmanýnda biþey vardýr[çamak lnb dayzek] gibi bimem anlatabildimmi....
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

linkleri kopyala simple tv ekranýna ters týkla dosya yazýsýnýn üstüne gel orda link aç a bas ve yapýþtýr.tamama bas açýlýr kanal.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. macini izleyebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÝNTÝKAM64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. macini izleyebilirsiniz.
    sopcast linkleri ne durumda acaba?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý monsterr Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sopcast linkleri ne durumda acaba?
    torrentstream daha iyi. Verdigim linkten izleyebilirsiniz.

Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri