Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 6 metre Parabol Sabit Çanak Anten 25.000 tl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5m canak antenle birçok uydu alınması mumkun mu acaba aparat olmadan
    Aparat olmadan pek zannetmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bu Arkadaşı bende tanıyorum, hatta bana 1 saat 45 dk uzaklıkta kendisi,Bu çanağı çzellikle Astra 28.2 için Aldı.Yakında 1N yayınlar için uğraşacak bakalım ben ve bir çok kişi sabırsızlıkla bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet bu Arkadaşı bende tanıyorum, hatta bana 1 saat 45 dk uzaklıkta kendisi,Bu çanağı çzellikle Astra 28.2 için Aldı.Yakında 1N yayınlar için uğraşacak bakalım ben ve bir çok kişi sabırsızlıkla bekliyoruz
    Konuyu hortlatııyorum ama bu arkadaş canak anteni nasıl döndürüyor merak ettim :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konuyu hortlatııyorum ama bu arkadaş canak anteni nasıl döndürüyor merak ettim :49:
    Halen soruma cevap bulamadım bu adam bu canak anteni nasıl döndürüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Halen soruma cevap bulamadım bu adam bu canak anteni nasıl döndürüyor
    Çanağı çevireceğini düşünmüyorum. Çünkü izlemek istediği frekaslar için o kadar ince ayar yapması gerekiyorki saatlerini almış olabilir. Bunu kuran kişi yüksek ihtimal onda bir çok LNB değiştirip lnb ayarıda yapmıştır.

Gelelim bu çanağa motor olmazmı olur ama öyle bildiğimiz çanakmotoru olmuyor. Ben bir kez gördum bildiğiniz sanayi elektirik motorunun ucuna dişli sistemi yapmışlar o şekilde dönüyordu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çanağı çevireceğini düşünmüyorum. Çünkü izlemek istediği frekaslar için o kadar ince ayar yapması gerekiyorki saatlerini almış olabilir. Bunu kuran kişi yüksek ihtimal onda bir çok LNB değiştirip lnb ayarıda yapmıştır.

Gelelim bu çanağa motor olmazmı olur ama öyle bildiğimiz çanakmotoru olmuyor. Ben bir kez gördum bildiğiniz sanayi elektirik motorunun ucuna dişli sistemi yapmışlar o şekilde dönüyordu.
    Bilgi için teşekkurler volkan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında büyük anten her yeri alıyor.ben vaktinde 240 fiber anten kullandım motorlu.öyledirki mesela türksatın o zaman üç uydu ayak izi vardı onları belirgin şekilde alırdım .yani motor döner döner sinyal gider gibi olur tekrar türksat vs gibi.çok güçlüdür sinyaller.ama bence şu an için gereksiz.sistemler geliştikçe anten çapları ufalıyor.giderek sinyaller daha çok alınabilir oluyor.
    eskiler hatırlar hotbırdün süper beamı alalım diye multivizyonlar vardı bir yığın lnb değişir denedirdik.anten değişirdik.astra keza öyle..şimdilerde bu sorunlar pek kalmadı.bir kaç uydu var .onlarda kendi memleketlerine yayın yapıyor özellikle.thor gibi.onlarada bakmam .sinyal gelmiyorsa gelmiyor.90 yıllardan beri böyleydi.pek değişeceğede benzemiyor.çok da önemli değil .tabiki bence.
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında büyük anten her yeri alıyor.ben vaktinde 240 fiber anten kullandım motorlu.öyledirki mesela türksatın o zaman üç uydu ayak izi vardı onları belirgin şekilde alırdım .yani motor döner döner sinyal gider gibi olur tekrar türksat vs gibi.çok güçlüdür sinyaller.ama bence şu an için gereksiz.sistemler geliştikçe anten çapları ufalıyor.giderek sinyaller daha çok alınabilir oluyor.
    eskiler hatırlar hotbırdün süper beamı alalım diye multivizyonlar vardı bir yığın lnb değişir denedirdik.anten değişirdik.astra keza öyle..şimdilerde bu sorunlar pek kalmadı.bir kaç uydu var .onlarda kendi memleketlerine yayın yapıyor özellikle.thor gibi.onlarada bakmam .sinyal gelmiyorsa gelmiyor.90 yıllardan beri böyleydi.pek değişeceğede benzemiyor.çok da önemli değil .tabiki bence.
    saygılar

Hocam bence de gerek yok dediğiniz gibi ama bizde böyle çanağı kuracak yer olsun sırf bu çanağın önünde mangal yapıp çay içmek için bu çanağı alır kurarız..

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sancaktar hocamın dediklerine sonuna kadar katılıyorum izlenecek uydular fazla kalmadı olan kanallar zaten var ama bu iş hobi oldugu için alan arkadaşada saygı duyuyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu canak anteni cevirme işlemi nasıl oluyor anladım sag sol yapmak istenilince 2-3 kişi dahamı lazım buna

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri