Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 6 metre Parabol Sabit Çanak Anten 25.000 tl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 6 metre Parabol Sabit Çanak Anten 25.000 tl

Bir sitede gördüm fiyatı 25.000 tl Ayrıntılarda alttaki gibi yazıyor kargo dahil değilmiş neyle tasınır bu entresan ya hiç görmedim ben sizin cevrenizde varmı

Laser 6 Mt. Parabolik Anten. SupFeedhorn Dahil
    3mm saç kalınlığı. 1050 kalite Alüminyum.

Not: LNB ve Kargo Fiyata dahil değildir.

Özel üretim olduğu için iadesi yoktur. lojistik alıcıya ait olup teslim süresi 7 iş günüdür.
    Konu Editor tarafından (07-02-2013 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu tip çanaklar mevcut. Yurtdışına bu canaklar ikiye bölünüp te gönderilyor daha sonra profesyonel şekilde birleştiriliyor. Ülkemizde ise firma
    nakliye bedeli karşılığı tek parça olarak nakliyesini sağlıyor. Ben 5 mt liğini gördüm laser firmasının sitesini inceleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan bu karaelmas universitesinin üstünde vardı o kaç metre idi şimdi aklıma geldide ama kaldırmışlar uzun zamandır yok o canak anten baya yuksekliki vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o çok eski 3 mt lik bir antendi. Onu zamanında Mustafa ACAR kurmuş. 5 mt lik çanak o binanın üzerinde duramaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o çok eski 3 mt lik bir antendi. Onu zamanında Mustafa ACAR kurmuş. 5 mt lik çanak o binanın üzerinde duramaz.
    Uzaktan bile 5-6 metre gibi gozukuyordu 6 metreyi hayal edemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. nasıl kurulacagı mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uzaktan bile 5-6 metre gibi gozukuyordu 6 metreyi hayal edemiyorum
    gerçeğini görmeyince 3 mt lik çanak bile devasa gibi gözküyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 5 m gördüm hatta lnb sini değiştirdim ayar falan uğraşdık arkadaki vidalarını boru anahtarıyla sıkıyorduk ingiliz anahtarı bile küçük geliyordu lnb değiştimek için merdivenle anca yetişiyordum gene laser markaydı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok pahalı ya. ben astra için memleketimde 2 metre çanak aradım, bir iki yerde gördüm arkadaşlarım zatende. 2 metre için benden 650 lira istediler. kaldıki çanaklarda suriye malı. çanağa baktığın zaman çanak demek için bin şahit lazım eğri büğrü bişey. ve çekim gücü baskı hakkında hiç bilgileride yok. yanii hasbel kader alacan monte edecen ne çıkarsa şansına misali. bende almaktan vaz geçtim. öğle hasbel kader almak istemiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok pahalı ya. ben astra için memleketimde 2 metre çanak aradım, bir iki yerde gördüm arkadaşlarım zatende. 2 metre için benden 650 lira istediler. kaldıki çanaklarda suriye malı. çanağa baktığın zaman çanak demek için bin şahit lazım eğri büğrü bişey. ve çekim gücü baskı hakkında hiç bilgileride yok. yanii hasbel kader alacan monte edecen ne çıkarsa şansına misali. bende almaktan vaz geçtim. öğle hasbel kader almak istemiyorum.
    laser firmasının canakları çok iyidir tavsiye ederim ama tabiki 3 mt üzeri düşünüyorsanız . 2 mt lik alacaksanız Mega olabilir yasa bilsat . Önemli olan 2 mt canakta sac olması ve sc kalınlığı alimunyum alırsanız cok sıkıntı yaşarsınız.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri