laser firmasının canakları çok iyidir tavsiye ederim ama tabiki 3 mt üzeri düşünüyorsanız . 2 mt lik alacaksanız Mega olabilir yasa bilsat . Önemli olan 2 mt canakta sac olması ve sc kalınlığı alimunyum alırsanız cok sıkıntı yaşarsınız.

Teşekkur: 0
laser firmasının canakları çok iyidir tavsiye ederim ama tabiki 3 mt üzeri düşünüyorsanız . 2 mt lik alacaksanız Mega olabilir yasa bilsat . Önemli olan 2 mt canakta sac olması ve sc kalınlığı alimunyum alırsanız cok sıkıntı yaşarsınız.çok pahalı ya. ben astra için memleketimde 2 metre çanak aradım, bir iki yerde gördüm arkadaşlarım zatende. 2 metre için benden 650 lira istediler. kaldıki çanaklarda suriye malı. çanağa baktığın zaman çanak demek için bin şahit lazım eğri büğrü bişey. ve çekim gücü baskı hakkında hiç bilgileride yok. yanii hasbel kader alacan monte edecen ne çıkarsa şansına misali. bende almaktan vaz geçtim. öğle hasbel kader almak istemiyorum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)