evet avi adamda 4 mt // 2,40// 180 vs çanaklar var bu 5 mt yeni kurdu ilk denemede thor nordic beamlerde başarılı
Teşekkur: 0
evet avi adamda 4 mt // 2,40// 180 vs çanaklar var bu 5 mt yeni kurdu ilk denemede thor nordic beamlerde başarılı
Evet bu Arkadaşı bende tanıyorum, hatta bana 1 saat 45 dk uzaklıkta kendisi,Bu çanağı çzellikle Astra 28.2 için Aldı.Yakında 1N yayınlar için uğraşacak bakalım ben ve bir çok kişi sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Aslında büyük anten her yeri alıyor.ben vaktinde 240 fiber anten kullandım motorlu.öyledirki mesela türksatın o zaman üç uydu ayak izi vardı onları belirgin şekilde alırdım .yani motor döner döner sinyal gider gibi olur tekrar türksat vs gibi.çok güçlüdür sinyaller.ama bence şu an için gereksiz.sistemler geliştikçe anten çapları ufalıyor.giderek sinyaller daha çok alınabilir oluyor.
eskiler hatırlar hotbırdün süper beamı alalım diye multivizyonlar vardı bir yığın lnb değişir denedirdik.anten değişirdik.astra keza öyle..şimdilerde bu sorunlar pek kalmadı.bir kaç uydu var .onlarda kendi memleketlerine yayın yapıyor özellikle.thor gibi.onlarada bakmam .sinyal gelmiyorsa gelmiyor.90 yıllardan beri böyleydi.pek değişeceğede benzemiyor.çok da önemli değil .tabiki bence.
saygılar
Sancaktar hocamın dediklerine sonuna kadar katılıyorum izlenecek uydular fazla kalmadı olan kanallar zaten var ama bu iş hobi oldugu için alan arkadaşada saygı duyuyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Bu canak anteni cevirme işlemi nasıl oluyor anladım sag sol yapmak istenilince 2-3 kişi dahamı lazım buna
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri