5 metrelik çanak benim işime çok yarar ben dreambox kullacısıyım nerden baksan 5 uyduyu aparatla seyrederim yerim dar kuracak yerim yok
Teşekkur: 0
5 metrelik çanak benim işime çok yarar ben dreambox kullacısıyım nerden baksan 5 uyduyu aparatla seyrederim yerim dar kuracak yerim yok
bana böğle bir açank lazım. ama fiata bakınca ortay servet bir fiat çıkıyor ya....
LEBEN ?
Çanağı çevireceğini düşünmüyorum. Çünkü izlemek istediği frekaslar için o kadar ince ayar yapması gerekiyorki saatlerini almış olabilir. Bunu kuran kişi yüksek ihtimal onda bir çok LNB değiştirip lnb ayarıda yapmıştır.
Gelelim bu çanağa motor olmazmı olur ama öyle bildiğimiz çanakmotoru olmuyor. Ben bir kez gördum bildiğiniz sanayi elektirik motorunun ucuna dişli sistemi yapmışlar o şekilde dönüyordu.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
olabilir yeriniz musaitse çok değişik fantaziler yapılabilir. Bu ara zaten benimde uydu hormonlarım yükseldi. Evi satıp geniş bahçeli garajı büyük 5 mt çanak kurabileceğim bir müstakil ev alabilsem çok güzel olurdu. O zaman 3 te 5 te kurardık. Ama şimdilik yeni Enxt diseqc motor ile iadre etcez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri