Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
45 sonuçtan 41 ile 45 arası

Konu: 6 metre Parabol Sabit Çanak Anten 25.000 tl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hassan ustali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    komşular ,arkadaşlar benim bu kadar ve büyük çaplı antenle ne yaptığımı soruyor..onlara siz anlayamazsınız diyorum.artık 5 metreyi alıp kurarasam şok olurlar

bazen meraklı komsular yoldan gecenlerde kişilerde banada soruyorlar bukadar çok anten ne işe yarıyor diye 2 adet 150 cm 2 adet 120cm anten ile bende uzaylılardan sinyal alıyorum diyorum espiri olsun diye bilmeyen merak ediyor kesinlikle....herkişinin bileceği bir iş değil çünkü.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hobiyi bilen bilir,anlayamaz bilmeyen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çatıya taksan uçurur çatıyı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    laser firmasının canakları çok iyidir tavsiye ederim ama tabiki 3 mt üzeri düşünüyorsanız . 2 mt lik alacaksanız Mega olabilir yasa bilsat . Önemli olan 2 mt canakta sac olması ve sc kalınlığı alimunyum alırsanız cok sıkıntı yaşarsınız.
    Alüminyum çanakların performansı diğer sac çanaklara göre daha iyi değil mi? Bende 170 cm çanak almak istiyorum nasıl bir çanak alsam? Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı police1206 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alüminyum çanakların performansı diğer sac çanaklara göre daha iyi değil mi? Bende 170 cm çanak almak istiyorum nasıl bir çanak alsam? Teşekkürler
    meganın çanağını kullanıyorum ben 36e için 170 parabol ve harika sonuç aldım

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri